Magnus Fredslund forsætter

14. maj 2024 - Karsten Madsen

250-kamps jubilæum, det er, hvad Magnus Fredslund med al sandsynlighed fejrer i løbet af næste sæson. Det 31-årige klubikon har nemlig valgt at forlænge med HIF trods eget firma og udsigt til fuldtidsfodbold.

-Jeg har valgt at forlænge med HIF, fordi jeg elsker at spille i klubben. Det har jeg gjort i alle de år, jeg har været her, og jeg følte på ingen måde, at jeg var klar til at stoppe.

-Superligaen har været en fed og lærerig oplevelse. Det er tydeligt, at det er et niveau op fra NordicBet Ligaen, og det har vi lært på den hårde måde, fortæller Magnus Fredslund.

Fredslund var en af de folk, som havde vanskeligt ved at få fuldtidsfodbold og eget firma til at gå op, men altmuligmanden har heldigvis formået at få enderne til at mødes og glæder sig til at slutte ordentligt af i 3F Superligaen.

-Jeg har fået det til at passe med mit firma, så jeg ikke længere skal arbejde i "felten". Jeg kommer til at fokusere 100% på at være fuldtids.

-Vi skal bruge de sidste tre kampe til at få sæsonen sluttet på en positiv måde. Vi går benhårdt efter 11. pladsen og 3 sejre.

Magnus Fredslund debuterede tilbage i august 2015 i 2. division, og siden er det blevet til 240 kampe og 23 mål. De fleste husker nok hans overtidsscoring i Vendsyssel, der så godt som sikrede HIF den historiske oprykning til 3F Superligaen.

Allerede torsdag løber Fredslund og de øvrige drenge på banen, når vi hjemme møder OB kl. 18.00.

Billetter finder du her.