Spar Nord Loungen ser dagens lys

21. august 2023 - Hvidovre Fodbold

 

Hvidovre Fodbold er super glade for at vi i de kommende to år skal byde vores partnere velkommen i Spar Nord Loungen. Den lokale bank på Hvidovrevej er har nemlig tegnet sig for et 2 årige sponsorat der gør dem til navnesponsor på vores ny istandsatte lounge på Pro Ventilation Arena Hvidovre.

 

Vores direktør Bo Knudsen glæder sig over den lokale bank lidt længere nede af vejen har takket ja til at blive navnesponsor.

 

-Vi er rigtig glade for og stolte af at den lokale Spar Nord afdeling bakker yderligere op om Hvidovres Fodbold, med tegningen af et nyt 2 årigt Eksklusiv /Lounge Sponsorat. Med dette sponsorat vil Spar Nord blive navnesponsor for den ene Lounge, der fremadrettet vil hedde Spar Nord Lounge. Vi glæder os til samarbejdet med Spar Nord og til at kunne byde velkommen i den nye Spar Nord Lounge – udtaler Bo Knudsen, Hvidovre Fodbold

 

Også Afdelingsdirektør Mia Leimand er glad for at Banken nu lægger navn til den ene lounge på det lokal Superliga stadion.

 

-Vores tanke i Spar Nord Hvidovre er af vi gerne vil være en lokal Bank som tager ansvar, derfor støtter vi gerne både store og små. Derfor harmonere det godt med vores røde tråd, da vi fik muligheden for blive navnesponsor for den nye Spar Nord lounge.

-Vi har de seneste to år været med som Hvidovre Partner og synes det er mega sejt det holdet har præsteret med oprykningen til Superligaen lyder det fra Mia Leimand