Sikker sejr over GVI

23. maj 2015 - Hvidovre Fodbold

Efter at have haft to mindre chancer i halvlegens start, var det lige som om, at HIF havde lidt svært ved at komme helt i gang.  Vi skulle helt hen til det 32. minut, førend der begyndte rigtigt at ske noget. Haydar Said tørrer en mand på kanten, og får lagt godt i feltet, hvor Mikkel Dahl får hovedet på, midt for målet, men lige i hænderne på målmanden. Men nu var der lukket op. I det 36. minut har Patrick Naundrup et godt gennembrud, og får afsluttet fladt mod fjerneste stolpe, men GVI's målmand kommer glimrende ned, og får den ene hånd på. Og så blot minuttet senere. Et godt angreb på højrekanten, sendes ind i feltet, og her står anfører Christopher Østberg, og kan sende sit mandskab i front. I det 42. minut er det så Patrick Naundrup, der igen bryder igennem, men hans afslutning går langt over mål.

Mathias Larsen afløser i pausen Christopher Østberg, der har fået et ordentligt skrub i slutningen af 1. halvleg. Og blot tre minutter er spillet, da første opvisning i spillets ABC vises. Nicholas Marfelt sendes afsted med en flad skråpasning, og han sprinter fra forsvaret og går til baglinjen, hvor han serverer en perfekt aflevering til Patrick Naundrup, der står på sin plads, og får foden på i det lille felt. 2-0 til Hvidovre. I det 55. minut kommer så næste opvisning i, hvor let det kan gøres, da Nicholas Marfelt får tilkæmpet sig bolden på egen banehalvdel, og sender Mikkel Dahl af sted. Nu er det hans tur til at løbe fra forsvaret, men alene med målmanden, får han sendt bolden på den nærmeste opstander. Riposten ryger dog ud til Patrick Naundrup, og han kan, med sin anden scoring, sende Hvidovre på 3-0. I det 65. minut sendes et hurtigt indkast afsted fra Nicholas Marfelt, op langs kanten til Frederik Emil Andersen, og han spiller skråt bagud ind i feltet til Mikkel Dahl, som tager et træk bagom sig selv, fjerner forsvareren, og smækker bolden sikkert ind bag en fortvivlet målmand. Herefter sænker HIF kadencen igen, og spiller på det sikre. Tre minutter inde i overtiden, er Frederik Krabbe lige ved at gøre det til 5-0, da han header over mod det lange hjørne, og hen over målmanden. Desværre står der en GVI-forsvarer på stregen, som får headed væk.

Træner Thomas Vesth Hansen: "Det var godt at få en sejr, en sikker sejr. Og det var vigtigt, at vi ikke får en scoring imod os. Vi spiller en fin kamp, og har kontrol, og vi laver de mål, der skal, og vi kunne godt have scoret et par stykker mere. Og det er også godt, at vores reserver kommer ind, og får gjort en god kamp. Så det er fint, og godt. Nu glæder vi os til en brandkamp mod et formstærkt B93 på fredag."