Pokalsejr på 6-0 over IF Føroyar

13. august 2015 - Hvidovre Fodbold

Det var en lidt anderledes optakt, end de normalt er vandt til, HIF spillerene blev mødt med til onsdagens kamp i 1 runde af DBU-Pokalen!

Kampen mod det Færøske Serie 1 mandskab blev afviklet på Kløvermarkens bane 5. Ved ankomsten ca. 1 time før kickoff, var der hverken mål på eller indhegning af banen. Det blev hurtigt fikset af modstanderholdets spillere, så alt var klart inden 1. divisionsdommer Peter Munch Larsen kunne fløjte kampen i gang - bevæbnet med både head set og skumflaske!

Thomas Vest havde valgt at spare Frederik Krabbe, Kristoffer Wichmann, Magnus Fredslund, Frederik Emil Andersen, Daniel Holm til kampen i forhold til kampen mod AB, så det var med debutanterne Mads-Christopher Pedersen og Tim Risvig i startopstillingen.

Med godt humør blev opgaven taget seriøst, og efter 5. min kunne Mads-Christopher Pedersen, med et debutantmål, bringe HIF foran med 1-0. og inden pausefløjtet havde Mikkel Dahl og Peter Benjaminsen, bragt HIF foran med 3-0. Det betød at Træner Thomas Vest allerede i pausen valgte at bruge sine sidste udskiftning til at spare yderligere nogle af de normale stamspillere.

Anders Vestergaard havde fået chancen fra start, efter han har siddet ude siden sin voldsomme hoved skade i februar. Og Vestergaard udnyttede muligheden til at blive dobbeltmålscorer inden for de første 10. min af 2. halvleg. Derudover blev det til endnu et debutmål af Tim Risvig der lukkede målscoringen  til slutresultatet 6-0 til HIF.

Stor ros til holdet fra IF Føroyar, der kæmpede bravt gennem hele kampen på fair vis mod overmagten, men uden tvivl også fik en stor oplevelse med på vejen, med skum på støvlespidserne fra divisionsdommeren ved frispark, og højt tempo gennem hele kampen.

"- Jeg er godt tilfreds med indstillingen til kampen, det var en fornøjelse at se at der var fuld fokus og koncentration", fortæller cheftræner Thomas Vest, og fortsætter "vi har nu fået hele spillertruppen i kamp, spillede til 0, og undgik skader, så jeg er glad."

Der er lodtrækning til 2. runde på tirsdag den 18. august.

2. runde afvikles den 1.-2. september med reservedatoerne 25.-28. august og 9.-11. september da der afvikles landskampe i perioden.