Optakt til lørdagens kamp mod Holbæk

28. august 2015 - Hvidovre Fodbold

Efter en periode som vi vel godt kan omdøbe til Tour de Amager, ruller bolden igen på Kæmpernes Arena, når vi lørdag tager imod Holbæk. Holbæk har haft et svært startprogram mod modstandere som Brønshøj, HIK og senest AB. Alligevel har de formået at sætte 6 point ind på kontoen, så det er bestemt et hold med selvtillid der tager bussen mod Hvidovre. Deres seneste kamp mod AB, hvor de i overtiden fik sikret sig alle tre point, vidner om et hold med et stærkt kollektiv og med en stor tro på tingene. Vi skal gerne have sat en kæp i hjulet på deres stærke formkurve og cheftræner Thomas Vesth Hansen har da også en stor tro på at dette kan lade sig gøre. 

"Vi er kommet rigtig godt fra start og har fået de point som vi håbede på. Sidste lørdags kamp mod AB Tårnby vidner også om at vi har fået gang i målscoringen, hvilket må siges at være det eneste som vi rigtig har kunnet sætte en finger på her i starten. Vi skal bygge videre på en god sæsonstart imod et Holbæk hold, der med sikkerhed kommer på besøg med en god portion selvtillid i bagagen. Vi har også en revanche til gode fra foråret efter vores smertelige 0-1 nederlag i Holbæk, som vel endegyldigt satte sømmet i kisten i forhold til at kunne udfordre Helsingør i sidste sæson.

Alt dette er nu glemt og det er en flok sultne spillere der hver dag møder op til træning for at vise at vi vil være med der hvor det er sjovt. Den nye struktur gør at man ikke kan slappe af mod nogen modstander, og det kommer vi selvfølgelig heller ikke til på lørdag. Vi skal først og fremmest have fokus på os selv, og så skal vi selvfølgelig lukke ned for noget af det som Holbæk er gode til. De er dygtige over kanterne, hvor vores sideforskydninger bliver meget vigtige. Samtidig skal vi holde fokus på standardsituationerne, hvor de har et par stærke gutter i hovedspillet. Jeg tror på at det bliver en rigtig god kamp mellem to hold der vil give alt for at bygge videre på deres gode form. Forhåbentligt står vi efter kampen med det ønskede resultat set med vores øjne".

Mikkel Dahl er ude af truppen efter et par uger med lyskeproblemer. Ellers er alle mand klar til kamp.

Truppen er som følger. 

 

1. Mathias Djærnes

3. Frederik Krabbe

5. Nicholas Marfeldt

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

11. Daniel Holm

12. Anders Vestergaard

13. Mikkel Hasling (m)

14. Christopher Østberg

15. Tim Risvig

16. Magnus Sonne

20. Mads-Christopher Pedersen

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

30. Magnus Fredslund

66. Kristoffer Wichmann