Hvidovre fik kæmpet sig til et enkelt point

25. september 2023 - Hvidovre Fodbold


Mange supportere havde fundet vej til Farum.
Foto: Karsten Garde Madsen / Hvidovre Avis

Hvidovre skulle på en rimelig vanskelig opgave i dag, ude mod FC Nordsjælland. Med nederlag i de seneste 4 kampe, skulle stimen vendes, mod et nordsjællandsk mandskab, som ikke have vundet de seneste 4 kampe, men dog spillet tre uafgjort. Der er ikke spillet mere end 20 sekunder, da Filip Djukic sender bolden lige ud i fødderne på Ibrahim Osman, som trækker ind i feltet, og afslutter fladt, men Djukic gør skaden god igen med en sikker indgriben. Et brud af HIF i det 3. minut, sender Marcus Lindberg afsted, og han finder Martin Spelmann inde i feltet, og han afslutter, men desværre rammer bolden en FCN-spiller og går til hjørnespark. Det næste stykke tid har FC Nordsjælland bolden meget, men der kommer ikke rigtigt noget ud af det, da HIF har parkeret bussen, og får stoppet alle tilløb. Det bliver også billedet i den resterende del af halvlegen, og så kan spillerne gå til pause, uden scoringer. Alt i alt en udmærket 1. halvleg af Hvidovre-mandskabet. Bevares, det er da ikke den mest seværdige fodbold, men forsvaret står flot og kompakt. Et noget tyndbenet FCN kommer slet ikke frem til det helt store.


HIF spillede en defensiv fin kamp - bl.a. ved Philip Rejnhold
Foto: Karsten Garde Madsen / Hvidovre Avis

Anden halvleg bliver en kopi af første. Et tandløst FCN, der slet ikke formår at åbne det kompakte Hvidovre-forsvar. HIF kommer dog frem til mere her i anden halvleg, end de gjorde i første, og specielt Andreas Smed's indlæg mod Simon Makienok, burde have fået en bedre skæbne, men bolden lå lige 1½ - 2 meter for langt fremme. Højden havde ellers passet fint, lige ind i pandebrasken på Makienok. Og så slutter kampen lige nøjagtigt som den startede, med to runde 0'er på hver side.


"Papa" og "Greko" i kamp med FC Nordsjælland
Foto: Karsten Garde Madsen / Hvidovre Avis

"Hva' si'r du til det Frandsen?". Jamen, det er jo en flot forsvarskamp af hele holdet. Det er flot at komme herop, og så tage et point med hjem, og det er ikke mange chancer de får.


Foto: Karsten Garde Madsen / Hvidovre Avis