Hovedsponsor KBS BYG A/S: Det er gået godt!

5. april 2018 - Hvidovre Fodbold

Hovedsponsor KBS BYG A/S beskæftiger sig med fag-, hoved- og totalentreprise samt byggestyring.

Virksomheden består af 14 medarbejdere. Til at udføre opgaverne har KBS BYG A/S to afdelinger, KBS Murer- og KBS Tømrer, som er under KBS BYG A/S.

 

Lennart Krimme, som er Adm. Direktør, og ejer, af KBS BYG A/S, sætter et par ord på, hvorfor han blev partner i Hvidovre Fodbold A/S:

 

”Jeg startede til fodbold som 5-årig, og har derfor altid haft en stor interesse for fodbold. Mine forældre flyttede meget rundt da jeg var lille, hvilket gjorde det svært at spille i en klub. Men min farfar og farmor boede på Hvidovrevej, hvor min far er født og opvokset. Jeg så min første Hvidovre kamp i klapvogn, og har siden da, fulgt holdet i mange mange år. Vi flyttede tilbage til Hvidovre da jeg var 11 år, hvor jeg spillede for Avedøre IF.”

 

”Grunden til jeg blev hovedsponsor skyldtes at jeg ville støtte klubben og det lokale.”

 

At Lennart og KBS BYG A/S endte med at blive hovedsponsor var faktisk lidt af en tilfældighed.

”Jeg kendte ikke Peter, men vi havde et møde hvor vi sad og snakkede stille og roligt. Jeg havde fået lokket den anden partner i KBS BYG A/S med på et mindre sponsorat i klubben. Så egentligt handlede mødet med Peter om en mindre aftale. Men da klubben på daværende tidspunkt stod og manglede en hovedsponsor valgte jeg at takke ja til det store sponsorat. Det er gået godt lige siden, og det er fedt at se at holdene ned igennem klubben ligner hinanden med ens spillerdragter”

 

KBS BYG A/S, stræber efter at være den fortrukne byggepartner inden for renovering, restaurering og i specielle nybyg sager. Virksomhedens kompetencer ligger i, sin byggefaglige viden i de håndværksmæssige og byggetekniske forståelse. Deres mangeårige erfaring bruger de til at skaffe de resultater, bygherren ønsker.

 

KBS BYG A/S har haft ansvaret for en lang række opgaver. Heriblandt kan nævnes: Byggestyring ved renovering af Experimentarium, facaderenovering af den Franske Ambassade, totalrenovering af Esplanaden samt Totalrenovering af Jarmers Plads 2.