Første træningskamp gav sejr

12. januar 2019 - Hvidovre Fodbold

Så ruller fodbolden i Hvidovre IF igen. Efter træningsopstarten mandag, skulle spillerne allerede ud i den første prøve, her lørdag d. 12. Modstanderen var Vanløse fra 2. division. Det blev en første halvleg, hvor der stod HIF på det meste. Hvidovre får allerede en stor chance i det 2. minut, men Lasse Brandt får sparket lige forbi den fjerneste trekant, efter et hjørnespark. Små ti minutter senere kommer så den første scoring. Nicolaj Agger lægger fladt ind i det lille felt, fra højrekanten, og her kommer Frederik Emil "Miller" Andersen forrest, og drejer bolden ind bag Vanløses målmand. Vanløse forsøger med en lynhurtig kontra i det 15. minut, men Vanløse-spilleren bliver presset godt ud i feltet, og forsøget går langt over mål. I det 28. minut er det så Kim Aabechs tur til at spille fri til en scoring. Han vipper bolden over Vanløse-backen og ind mod midten af feltet. Her støder Lirim Qamili frem, og midt for mål løber han fra bagerste centerforsvarer, og fra kanten af feltet, sætter han en lang fod på, og ind bag Vanløses målmand. HIF får endnu en stor mulighed efter hjørnespark, i det 32. minut, men Vanløses målmand kommer godt op under overliggeren, og vipper Nicolaj Aggers hovedstød over mål. I det 35. minut snydes HIF-forsvaret, og der bliver spillet bagud i feltet, hvor en umarkeret Vanløse-spiller kan sparke forbi Alexander Horsebøg i Hvidovre-målet. 2-1 bliver også resultatet ved pausen.

I pausen skiftes der fire spillere. Alexander Horsebøg erstattes af Filip Djukic, Lasse Brandt Hansen af Christopher Østberg, Nicklas Bjerre Schmidt af Magnus Fredslund, og til sidst bliver Lirim Qamili erstattet af Quincy Antipas, som skal prøve at tilspille sig en aftale, og sidst har slået sine folder i Hobro IK. Største chance tilfalder HIF i det 7. minut, da Kim Aabech sender et frispark mod fjerneste opstander, og "Miller" kommer frem og forsøger med en firsttimer, men desværre over mål. Vanløse får en stor chance i det 35. minut, men alene med Filip Djukic, sparker Vanløse-spilleren forbi målet. Man forsøger konstellationen med Lasse Brandt og Aleksandar Lazarevic i centerforsvaret i de sidste 20 minutter, i stedet for Kiilerich og Mike Mortensen, og det går ganske fornuftigt. Men ellers så dalede tempoet i spillet en smule i de sidste 45 minutter, og udover de to nævnte muligheder, var det dog fortjent, at HIF kunne forlade banen med sejren.

Næste træningskamp er om 14 dage, lørdag d. 26. januar, hvor AB kommer en tur forbi "Kunsten" kl. 11.