Filip Djukic: "Vi skal bygge videre på de solide takter"

19. oktober 2024 - Karsten Madsen

Hvidovre IF står overfor en spændende og vigtig udekamp mod AC Horsens i NordicBet Ligaen på søndag. Holdet har vist solidt spil defensivt og haft en imponerende sæson indtil nu, men Filip Djukic understreger, at de også vil fokusere på at forbedre deres offensive spil i den kommende kamp.

Ifølge Djukic ligger nøglen til at få point med hjem fra Horsens i at bygge videre på det solide fundament, som holdet allerede har opbygget.
"Vi skal ud og fortsætte noget af det samme, som vi har vist på det sidste, med mere kvalitet på bolden i den sidste tredjedel. Vi har et meget solidt fundament, og hvis vi kan krydre det med lidt offensiv kvalitet oppe foran, bliver det godt," siger han.

Holdet har gang på gang vist styrke defensivt, men Djukic påpeger, at effektivitet foran mål kan være nøglen til sejr.

Når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt et enkelt point ville være acceptabelt mod AC Horsens, er Hvidovres målmand klar i mælet: "Vi spiller alle kampe for at vinde. Det er mentaliteten på holdet," siger han. Hvidovre IF går altså ind til hver kamp med fokus på tre point – også selvom de står over for en svær modstander.

 I det første opgør på Pro Ventilation Arena, endte det med en intens 3-3 kamp, men Djukic håber på en anden type kamp denne gang:
"Det håber jeg ikke, det bliver igen, haha. Horsens er et rigtig godt hold med mange profiler og meget offensiv kvalitet. Vi har lært fra sidste gang, hvor vi kan gøre ondt på dem, og forhåbentlig kan vi fortsætte de solide takter defensivt også. En kombination af de to ting bliver afgørende," siger han.

Hvidovre IF har holdt nullet syv gange i denne sæson, og hvis de kan finde en balance mellem deres defensive styrke og skarphed i angrebet, er der god grund til optimisme før mødet med AC Horsens.