Benhårdt arbejde, nedlagde HB Køge

18. oktober 2018 - Hvidovre Fodbold

Aftenens opgør, mod rækkens nummer 2, HB Køge, skulle vise sig, om Hvidovre-mandskabet kunne følge den flotte sejr fra weekenden op. Inden kampen, blev dagens jubilar, Magnus Fredslund, hyldet for sin kamp nummer 100 i den røde trøje. Det bliver en lidt forsigtig start, hvor holdene ser hinanden an. I det 16. minut finder Magnus Fredslund, med et perfekt indlæg, Louka Andreassen, der kommer foran en HB Køge-forsvarer, og strækker benet, og sender bolden forbi HB Køges målmand. Herefter sad HIF på langt det meste. Aggressivt pres over hele banen, gjorde at HB Køge meget sjældent kom igennem. HIF kunne have bragt sig yderligere foran efter 25 minutter, da først HBKs Jean Claude Adrimer Bozga glider, og Andre Bjerregaard snupper bolden, og går i feltet. Bozga kommer dog op, og får presset Bjerregaard, og tackler til hjørnespark. Dette sendes til bagerste stolpe, hvor der heades, men dog lige i ryggen på en HBK-spiller, og ryger til nyt hjørnespark. Dette afværger HBK, men sender bolden lige ud til Christopher Østberg, der afslutter, men målmanden kan følge bolden hele vejen, og samler op. Efter den halve time, er der gode kombinationer mellem Bjerregaard og Nicolaj Agger. Sidstnævnte afslutter, og målmanden må strække sig langt ud, for at få fat. To minutter senere, får HBK en mulighed efter et hjørnespark, men Filip Djukic kommer rigtig godt ned på stregen, og holder fast efter hovedstødet. Det var vel HBKs eneste chance i første halvleg. Kim Aabech får halvlegens sidste mulighed, men afslutter, desværre, lige på målmanden. En fremragende første halvleg af Hvidovre-mandskabet, der lukker fuldstændigt af for HB Køge, der aldrig får gang i omstillingerne.

Efter pausen sætter HB Køge en større offensiv i gang, men det udløser ingen scoring. Og i det 58. minut får HIF et hjørnespark. Det snittes videre af et HBK-hoved, og ud til Kim Aabech. En snedig detalje overfor forsvaret, tjipper han bolden ind i feltet, og her får Malte Kiileric vristet sig fri, og header HIF foran med 2-0. HIF holder stadig et højt pres i resten af halvlegen, og har yderligere et par muligheder. Nu sad man, og kunne frygte lidt de 10 minutter, hvor Hvidovre slækker på forsvaret, men i dag kom disse aldrig. Tværtimod blev HB Køge holdt fra fadet, og HIF kunne fortjent lade sig hylde efter kampen.

Cheftræner, Per Frandsen: Super kamp igen. Vi lykkes med alt det, vi gerne vil, og får presset HB Køge højt oppe på banen. Fantastisk præstation og tre meget vigtige point.