B93 besejret på Kæmpernes Arena

29. maj 2015 - Hvidovre Fodbold

Blot 3 minutter er spillet, da HIF får en gigantisk mulighed. Peter Benjaminsen finder, fra egen banehalvdel, Patrick Naundrup, der trækker ind i feltet, hvor han finder Mikkel Dahl på tværs, som spiller skråt bagud til Frederik Emil Andersen, der hugger til, men en fantastisk redning af B93's målmand, giver HIF et hjørnespark. I det 21. minut er Frederik Emil Andersen igen på færde. Han trækker på tværs og ind til kanten af feltet, hvor han trykker af, og via en 93-fod, snyder bolden fuldstændigt målmanden og HIF er i front. Resten af halvlegen står der HIF på det meste, men der kommer ikke yderligere scoringer.

I anden halvleg skal vi hen til det 56. minut, hvor Mikkel Dahl opsnapper en dårlig tilbagelægning, men bolden hopper fra ham, men alligevel får han afsluttet, og målmanden får reddet. I det 61. minut spiller Frederik Emil Andersen dybt til Peter Benjaminsen, men B93's målmand kommer ud, og får på det nærmeste sat sig oven på bolden. I det 64. minut har B93 sin første store reelle chance, men Mikkel Hasling får afværget i første omgang, og riposten bliver sparket langt op ad banen. 3 minutter senere er B93 igen igennem, men en helt fabelagtig refleks fra Mikkel Hasling, og derefter et forsøg på håndbold giver i stedet frispark til HIF.

I det 69. minut får HIF en hurtig kontra, der dog sparkes væk af B93's målmand. Sparket bliver dog lidt kikset, og ryger op til Haydar Said, som forsøger et spark mod mål fra midterlinjen, men desværre forbi. I det 76. minut er et langskud lige ved at overliste Mikkel Hasling, men en hurtig reaktion giver i stedet for hjørnespark. 10 minutter efter sin indskiftning, får Daniel Holm en stor mulighed i det 88. minut, men hans afslutning går tæt forbi den ene sammenføjning. Det efterfølgende målspark opsnappes hurtig af Hvidovre-midtbanen, som spiller hurtigt frem til Daniel HOlm igen, og denne gang svigter Daniel ikke, og sikkert bringer han Hvidovre yderligere i front. Efter 4 minutters overtid, fløjter dommeren kampen af.

Træner Thomas Vesth Hansen: "Jeg er tilfreds med resultatet og defensiven, men vi overlader for meget af initiativet til B93 i anden halvleg. Vi får desværre ikke lukket kampen, men vi vinder 2 i træk, og holder nullet. Vi har meget at arbejde med endnu, men vi er helt sikkert på rette vej. Nu træner vi mandag og tirsdag, og onsdag gælder det så lokalbraget mod Avedøre, som vi kan se frem til. Nu er vi ubesejret i fem kampe, så jeg er meget glad og tilfreds."