1-0 var nok

7. maj 2017 - Hvidovre Fodbold

Lørdag eftermiddag gæstede Dalum Kømpernes Arena. En kamp som HIF skulle vinde, ligesom de resterende kampe, for at holde liv i en teoretisk mulighed for oprykning i denne sæson.

Kampen var ganske livlig med meget spil midt på banen. Der skulle gå 10 minutter før Dalum fik det første hjørne som dog løb ud i sandet. Hvidovre satte sig stille og roligt på kampen, men symptomatisk for sæsonen manglede skarpheden i de situationer som kunne gøre den store forskel. Første reelle chance indenfor målrammen til HIF kom efter 19 minutter som udmyntede sig i et hørnespark. En Dalumspiller blev dømt for hånd på bolden og dermed straffespark til Hvidovre. Frederik Krabbe satte den sikkert i venstre side af målet og dermed 1-0 til Hvidovre.

Vi skulle frem til det 25. minut før Dalunm havde et farligt forsøg efter klumpspil i Hvidovrefeltet. Her kunne det være gået meget galt for Hvidovre. I minutterne efter havde Hvidovre chancer på samlebånd uden de fornødne marginaler på sin side.

I det 35. minut fik Dalums Mikkel Kjær Andersen en advarsel for at nedlægge Christopher Østberg på midtbanen.I det 38. minut havde Hvidovre igen en gigachance i to omgange som blev forpurret. Simpelthen for uskarpt. I det 41. minut blev Daniel Thorup så udskiftet med Rasmus Johansson.

I 2. halvlegs 57. minut var Frederik Emil Andersen tæt på et kanonmål ved saksespark. Dog forbi! I det. 60.  minut blev Hvidovres Lasse Brandt Hansen udskiftet med Casper Løveen Jensen. I 63. minut var HUIF igen tæt på ved et godt indlæg fra højrekanten fra Magnus Fredslund og igen var Alexander Lazerevic tæt på i det 67. minut. Sidstnævnte måtte indkassere en advarsel tre minutter senere.

Vi skulle frem til det 76. minut før Dalum igen havde en reel farlig chance som dog blev banken ved siden af målet.

I det 81. minut blev Frederik Emil Andersen skiftet ud med debutanten Daniel Chukwumah. Sidstnævnte var tæt på en scoring efter 10 sekunder på banen i sin debutkamp - men forsøget blev desværre pareret. De sidste minutter af kampen indkasserede Dalum et par advarsler i forsøget på en uafgjort.

Ikke en kamp som vil gå over i historiebøgerne med 3 vigtige point til HIF.