Velkommen til SmartSikring

17. februar 2020 - Hvidovre Fodbold

Vi er alle vores samarbejdspartner evig taknemlige for deres støtte til Hvidovre Fodbold, så Hvidovres borgere kan opleve fodbold på det næsthøjeste niveau i Danmark. 

Derfor skal vi byde velkommen til SmartSikring der har lavet en aftale for de næste to år. 

Hos SmartSikring er en tillidssag at købe en privat alarm til boligen. Tanken om at vildt fremmede mennesker kan finde på at bryde ind i ens hjem er ganske enkelt meget grænseoverskridende for mange af os. Det kan du, nemt og effektivt, undgå, hvis du handler din privat alarm hos SmartSikring.

Vores vision er at være den fortrukne alarmvirksomhed, der er i stand til at forudse og forebygge trusler mod private hjems sikkerhed og dermed imødekomme de til enhver tid aktuelle sikkerhedskrav.

Har du brug for en privatalarm, som du kan føle dig tryg ved, så er SmartSikring et godt og trygt valg.

SmartSikring er specialister indenfor private alarmer. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi udelukkende forhandler produkter af meget høj kvalitet og funktionalitet. Her finder du ganske enkelt nogle af de bedste alarmer på markedet, til en konkurrencedygtig pris.

Er du eller din virksomhed interesseret i at høre om jeres muligheder for at blive en del af Hvidovre Fodbold, så kontakt Peter Lassen på 51184775