Uafgjort og rødt kort i sæsonens sidste kamp

20. juni 2015 - Hvidovre Fodbold

Sæsonens sidste kamp mod B1908, bliver nok en af dem, der ikke vil blive skrevet historier om i fremtiden. Ingen af holdene havde noget at spille for, bortset fra at HIF kunne blive det mest scorende hold i 2. division øst, og spillet blev også derefter. B1908 er hurtigst ude af starthullerne, og allerede efter 3 minutter, sætter de Mikkel Hasling på prøve, men han hiver en god redning, og giver hjørnespark. Der er store og større muligheder til Hayder Said, der sparker langt ude fra, og målmanden må give hjørne i det 11. minut. Til Mikkel Dahl som må se målmanden parere hans glimrende afslutning til hjørne i det 22. minut, og igen i det 35. og 39. minut, hvor den sidste bliver reddet på målstregen, og til sidst ender i et hjørnespark. På dette ender bolden hos Patrick Naundrup, og så er HIF foran med 1-0. Halvlegens sidste store mulighed tilfalder Mads Rønne, som forsøger at placere bolden, men desværre lige forbi.

I anden halvleg går der, om muligt, endnu mere sommerferie i den. Det største drama sker i det 78. minut, da Rasmus Johansson, efter kun 10 minutter på banen, beslutter sig for at lege målmand inde på stregen, og tager hånden til hjælp, men får dog reddet. Desværre er dommeren opmærksom, og helt korrekt, peger han på pletten. Mikkel Hasling går til den rigtige side, og er meget tæt på at få fat, men B1908 kan udligne. 1-1 blev kampens slutresultat.

Alt i alt har det været en ganske udmærket forårssæson. 8 sejre, 4 uafgjorte og 3 nederlag. Da holdet fandt sig selv efter 0-1 mod Rishøj, har der ikke været nogle nederlag, og har dermed ikke tabt i 9 kampe. Nu kalder en fortjent sommerferie, og så starter træningen op igen d. 13. juli.

Cheftræner Thomas Vesth Hansen: "Der er ikke så forfærdeligt meget at sige om denne kamp, andet end at det er positivt at vi ikke taber. Kampen udviklede sig helt som jeg havde "frygtet", og nerven og intensiteten manglede. Det skal blive godt med et par ugers sommerferie, hvorefter vi tager fat og arbejder hårdt hen mod den nye sæson."

Hvidovre Fodbold A/S ønsker med disse ord, alle vores samarbejdspartnere, sponsorer og supportere en rigtig god sommer.