Uafgjort mod Lyngby

14. november 2023 - Karsten Madsen

Lyngby var modstanderen i sæsonens anden Future Cup-kamp, en turnering der har erstattet den tidligere reserveholds turnering.

Første opgør vandt Hvidovre som bekendt 2-0 over AC Horsens på udebane tilbage i startoktober.

Denne gang var det vores tur til at tag imod Lyngby på en eftermiddag på kunsten i Avedøre. Her var der spilletid til flere af dem som har siddet en del på bænken samt flere af klubbens U23 drenge.

Her viste drengene af bredden i truppen har et rigtig højt niveau, hvor man fra start lagde et godt pres på gæsterne og efter 8 minutter samlede Andreas Smed en løs bold op på kanten af feltet og sparkede bolden i kassen til 1-0.

Det gode spil forsat og der var fin optakt til chancer men desværre fik vi ikke flere Hvidovre mål i første halvleg. I stedet var det Lyngby der efter 24 minutter fik tilkendt et straffespark som Parfait Bizoza udnyttede til at bringe balance i regnskabet.

Kort efter var Lyngby skarpe igen da Micahel Opoku opsnappede en dårlig aflevering og resolut sparkede Lyngby til pausen med en 2-1 føring.

Efter pausen blev der plads til flere af de unge U23 drenge der spiller med om oprykning til Danmarksserien. Her takkede Benjamin Kold for tilliden og sikrede Hvidovre det ene point, men anden halvlegs eneste scoring da han udlignede til 2-2.

Allerede tirsdag spilles der igen Future Cup når vi skal en tur til Frederiksberg hvor FC København venter kl. 15.00.