Uafgjort i sæsonens første kamp

5. august 2017 - Hvidovre Fodbold

Så gik en ny sæson endelig i gang i 2. division. En sæson der er store forventninger til - set med Hvidovre briller. Holdet er væsentligt forstærket i forhold til foråret og træningskampene er gået over alt forventning.

Dagens modstander AB var ligeledes forvandlet i forhold til deres nedrykning fra fra 1. division. Kampen skulle dog også vise sig at bære præg af dels en debutkamp hvor man lige ser hinanden an og dels en kamp hvor begge hold søgte at udnytte hinandens fejl. Høj intensitet og vigtigheden lyste ud af begge hold.

Såvel Louka Andreassen som Alexander Lazarevic var meget pågående i AB enden det førsate kvarters tid. AB havde bestemt også deres besøg i Hvidovre enden, men vi skulle frem til det 23. minut før det første mål blev sat ind ved en Hvidovre fejl, som Nicolas Rohde udnyttede til 1-0 til hjemmeholdet.

Herefter gik det slag i slag om at erobre midtbanen og få igangsat nogle angreb fra begge hold. Således faldt der et gult kort til Hvidovres Chrisopher Østberg i det 36. minut. Udligningen var dog ualmindelig tæt på i det 39. minut med et indlæg fra Nicolai Agger direkte til Christopher Østberg der headede direkte på overliggeren. Ærgerligt med således 1-0 ved pausen.

2. halvleg blev sparket i gang med et højt tempo. Hvidovre satte sig dog hurtigt på kampen og der skulle blot gå 3 minutter før den stod 1-1 ved nyerhvervelsen Kim Aabech. Hvidovre fortsatte med at sidde tungt på kampen og AB foretog således deres første udskiftning i det 57. minut. I det 64. minut havde Hvidovre en dobbelt chance men desværre dobbeltskud direkte på AB's målmand.

I det 69. minut foretog AB så deres 2. udskiftning. Referenten sad skidt så det var ikke til at se detaljerne og højttaleranlægget gav genlyd. I det 72. minut fik Charque Bang Sørensen gult kort. I det 77. minut skiftede Hvidovre så Kasper Kristensen ud med Magnus Fredslund. Helt kort efter skete der en kæmpe misforståelse i Hvidovre forsvaret da Alexander Lazarevic desværre kom til at lave et selvmål. Således 2-1 til AB.

Forløsningen kom så i det 82. minut da Malte Kiilerich fik scoret til 2-2.

I det 83. minut foretog AB deres sidste udskiftning, kort efter Alexander Lazarevic havde haft et hovedstød - denne gang i den rigtige ende- som desværre ikke blev til noget. HIF foretog herefter sin 2. udskiftning da Louka Andreassen gik ud til fordels for Frederik Simpson.

Samlet set en godkendt start, og et dejligt point på kontoen, som med lidt held i sprøjten burde have givet 3 point. HIF Kampen blev mere eller mindre lukket af med et gult kort til Hvidovres Magnus Fredslund.