Steen Givard fra Jyske Bank: Vi går op i det lokale!

1. marts 2018 - Hvidovre Fodbold

Jyske bank har i en række år været en trofast partner i Hvidovre fodbold. Et samarbejde som for nylig blev forlænget. 
Om samarbejdet med Hvidovre Fodbold fortæller afdelingsdirektør Steen Givard:

”Vi er glade for samarbejdet. For os betyder det meget, at Hvidovre Fodbold har betydning lokalt. Det er et af de steder, jeg mener man skal være, hvis man skal være tilstede lokalt og det er vigtigt for os som virksomhed, at vi støtter op omkring det lokale.”

 

Netværket, som er i en rivende udvikling, betyder meget:

”Der er et netværk i klubben som er interessant for os. Det er her vi kan få noget udbytte den anden vej, altså få nye kunder ved de mennesker vi lærer at kende, fra Hvidovre fodbold. 

Det har en stor betydning at man kan få kunder den vej, og vi er godt tilfreds med det udbytte vi har af samarbejdet, både på privat- og erhvervssiden…” Fortæller Steen Givard.

 

Jyske Bank blev grundlagt i 1967 og er Danmarks 2. største bank. Som bank prøver de at adskille sig fra andre, ved at være mere menneskelige. Steen Givard Siger:

”Som bank står vi for, at være en lokal bank med fokus på den personlige relation og professionel rådgivning i høj kvalitet. Dette er vigtige nøgleord for os.”

 

”Måden vi forsøger at differentierer os fra konkurrenterne kalder vi ”Jyske Forskelle”. Dette ved at være uformelle og nede på jorden. Man skal ikke komme i pænt finvasket tøj når man kommer her. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og ønsker en helt almindelig dialog, som man har med sine nærmeste.”

 

”Vi interesserer os for vores kunder, og ønsker at vide hvad de laver. Det kunne være ift. Familie, venner, interesser og ikke mindst drømme. Vi møder ofte kunder i væsentlige øjeblikke i deres liv. Det kunne være første gang man flytter hjemmefra, skal giftes, eller går på pension. Og i disse situationer skal vi selvfølgelig være klar.”  

 

”Bankerne har ofte været opfattet som firkantet og kedelige, hvor man skal ind og stå med hatten i hånden. Sådan vil vi ikke have det er. Det skal være rart at være her, og det gælder også for medarbejderne.”