Stærk 2. halvleg mod Næstved

13. august 2017 - Hvidovre Fodbold

På Kæmpernes Arena gik det løs igen, fredag aften. Denne gang var oprykningsfavoritterne fra Næstved på besøg.

Kampen startede så som så hvor holdene lige så hinanden an. Vi skulle frem til det 12. minut hvor der faldt en advarsel til Næstveds nr. 22 Jesper Overgaard Christiansen. Det betød så frispark til Kim Aabech som skød bolden lige over Næstved keeperen.

I det 16. var Nicolaj Agger så tæt på kassen, men desværre...  Minuttet efter fik så Hvidovre en advarsel. Herefter kørte spillet så frem og tilbage indtil det 30. minut med et stærkt opspil fra Nicolai Johannesen videre til Louka Andreasen, men desværre lige forbi.

En voldsom tackling blev sat ind mod Kasper Kristensen af Næstveds Daniel Norouzi i det 32. minut. Det betød desværre at Kasper Kristensen måtte udgå med store smerter og i stedet for kom Daniel Thorup på banen. I det 36. minut forsøgte Louka Andreasen med et langskud, men lige forbi. I det 38. minut måtte Daniel Thorup så inkassere et guld kort. Næstveds mest tætte forsøg kom i det 44. minut lige før pausen da der blev forsøgt efter fint opspil, men Mikkel Hasling stod godt placeret.

I 2. halvleg kom der så andre boller på suppen. I det 53. minut burde Hvidovre være kommet i front på et flot frispark fra Louka Andreasen. Det udmøntede sig i et hjørne som var tæt på mål. I det 56. minut faldt der så et gult kort til Næstveds Andreas Moos.

Forløsningen kom så i det 59. minut, da Magnus Fredslund loppede bolden over Næstveds målmand og så stod den 1-0.

I det 67. minut blev Nicolaj Agger så taget ud til fordel for Lasse Bang Hansen. og to minutter senere skiftede Næstved så ligeledes ud. I det 73. minut var der så igen en stor chance til Hvidovre som ikke blev til noget. I det 75. minut var nyidskiftede Lasse Brandt Hansen så på pletten, da han med et flot hovedstød gjorde det til 2-0.  Herefter stod den kun på Hvidovre. Magnus Fredsund var ualmindelig tæt på igen i det 81. minut med en frispilning fra Kim Aabech. I samme minut valgte Næstved så en yderligere udskiftning. 3 minutter senere foretog Hvidovre så deres sidste udskiftning og minuttet efter måtte Christopher Østberg tage t guld kort.

I kampens sidste minut af den officielle tid kørte Louka Andreasen så alene gennem Næstveds forsvar og snørede 2 mand samt målmanden og BUM 3-0.