Sejr i sæson-opstarten

2. august 2015 - Hvidovre Fodbold

Efter blot 5 dages træning, efter en kort sommerferie, var det i dag tid til, at det nykårede 1. divisions-mandskab fra Hvidovre, skulle i gang med opstarten på sæsonen. Første modstander var Fremad Amager, der har et par år på bagen i næstbedste række. Og HIF starter med lyn og torden. Blot to minutter er spillet, da en høj bold heades tilbage til Louka Andreasen, og med en flot halvflugter, bringer han Hvidovre-mandskabet i front. Fremad Amager er tæt på at svare igen, med god hjælp fra Hvidovre-forsvaret, men Oliver Korch i målet, når fint tilbage, og redder Emil Vatanis uheldige tilbagelægning, hvilket skyldtes at han gled i øjeblikket. Lazarevitz er ved at bringe HIF yderligere i front efter 25 minutter, men en god redning af Fremads målmand, holder HIF fra scoring. Kampens smukkeste angreb kommer i det 36. minut. Emil Vatani erobrer bolden i eget felt. Han trækker ud mod højre linje, og med ydersiden sender han en lang pasning venstre om 2 Fremad-spillere, hvorefter bolden skruer udad til Louka, som går mod baglinjen, og sender bolden bagerst i feltet, hvor en helt umarkeret Lazarevitz, desværre header bolden forbi målet.  Selvsamme Lazarevitz er involveret i en batalje blot tre minutter senere, hvor dommeren vurderer at han går for hårdt til en Fremad-spiller, og præsenterer ham for det røde kort. Den episode skal blive interessant at se, når Carsten "VAR" Madsen, får redigeret videoen til Hvidovre Avis. Lirim kommer ind i stedet, da det jo, trods alt, er en træningskamp. Mere sker der ikke i en 1. halvleg, der er ret lige, men med et overtag til Hvidovre-mandskabet.

2. halvleg giver "debut" til Stefan Nygaard og Rasmus Louie Larsen, og de satte straks deres præg på halvlegen. Der kommer til at være rigtig god kamp om pladserne i forsvaret, specielt når Frederik Krabbe og Jaques Bang bliver klar efter deres skader. HIF holder et større pres mod Fremad, men vi skal dog hen til det 24. minut, førend at der kommer scoring igen. Efter et hjørnespark opstår et større klumpspil foran Fremads mål, og til sidst får Casper Löween en tå på, og bringer HIF i front med 2-0. Blot 2 minutter senere, kunne det være blevet 3-0, da Malte Kiilerich header mod fjerneste opstander efter et hjørnespark, men en fremragende redning af Fremads målmand sørger for, at HIF stadig kun er foran 2-0. I det 42. minut kommer så den tredje scoring, da Lirim Qamili sender en flot stikning ind bag Fremads forsvar, og Stefan Nygaard støder frem, og bringer sig alene med Fremad-målmanden, som han afdribler, og derefter sender bolden i det tomme mål. 3-0 og en rigtig god sejr i den første kamp.

Cheftræner Per Frandsen: Det er dejligt at komme i gang igen. Vi har, i løbet af ugen, haft 5 træninger, og det er vigtig at vi, i dag, går ud og gør de ting rigtigt, som vi har været gode til tidligere. Det ser jeg i dag, og nu skal vi så bare have konditionen på plads også.