Sejr i lokal-opgør

16. juli 2019 - Hvidovre Fodbold

Der var dømt sommeraften og lokalopgør til aftenens træningskamp mod "arvefjenderne" fra BK Frem. Det kunne også tydeligt ses på fremmødet, hvor omkring 500/600 var mødt op på Pro Ventilation Arena. Første halvleg blev meget lige, og det var ikke meget, nogen af holdene kom frem til. Et par sporadiske forsøg var alt det kunne blive til, men dog med et lille overtag til HIF-mandskabet. Men endelig i det 40. minut, lykkes anstrengelserne. Mikkel Nøhr finder Nicolaj Agger mellem BK Frems back og centerforsvar, og han tager et enkelt træk ind i feltet, og lægger bolden hen over BK Frems målmand. Fuldt fortjent spillet taget i betragtning. Det blev en første halvleg i et roligt tempo, hvor HIFs dominans burde have givet yderligere, men nullet holdes dog.

HIF får et større overtag i anden halvleg, og der skulle blot gå ti minutter, da Frederik Emil Andersen sendes mod baglinjen, hvorefter han trækker ind i feltet, og sender bolden fladt ind til Lirim Qamili, der kommer glidende frem, og sender bolden ind over stregen til 2-0 føring. Det bliver til to rigtigt store chancer i den resterende del af halvlegen. Først til Stefan Nygaard, der kommer alene igennem i feltet, men hans afslutning over målmanden i det 72. minut, går i sidenettet. Dernæst sendes Lirim Qamili afsted, i det 78. minut, og da han modtager bolden tæt ved midterlinjen, spiller han sig selv fri for den bagerste forsvarer og går mod målet. Han trækker op, og omkring det lille felt, sparker han, men desværre lige på målmanden. Der skulle have været to yderligere scoringer, men det blev det ikke til, og så blev det en fortjent sejr på de 2-0.

Cheftræner, Per Frandsen: Det blev lidt til en rigtig sommerkamp. Frem knoklede godt på, men kom ikke rigtigt frem til noget. Vores boldomgang kunne godt have været bedre og hurtigere, men da vi kommer igennem, scorer vi også. Det var en stille og rolig dag, og så går det jo sådan nogen gange.