Remis på en våd aften

16. oktober 2015 - Hvidovre Fodbold

Lad mig starte med at slå fast med det samme: Det var ikke en af de bedste Hvidovre-kampe, generet af en våd våd bane. HIF starter dog bedst, og sidder på alt spillet de første 20 minutter. Det giver også en god mulighed til Christopher Østberg, da et fladt indlæg fra kanten, ender hos ham, efter at Magnus Fredslund også i en god position, spinger over. Østberg sparker koldt og AB Tårnby's målmand kan ikke nå ud, og Hvidovre er i front med 1-0. Der skal dog blot gå et kvarter, da forsvaret "tages på sengen", og med et følt spark, sender Tobias Hansen ind ved fjerneste stolpe, uden mulighed for Mikkel Hasling til at nå bolden.

Anden halvleg bliver, om nogetl, endnu mere chancefattigt. Hvidovre har umådeligt svært ved at lukke et meget kompakt AB Tårnby-forsvar op, selvom der prøves og prøves. Kampen slutter herefter med de to scoringer fra første halvleg.