Pointdeling i det nordsjællandske

25. februar 2023 - Hvidovre Fodbold

På et bidende koldt Helsingør Stadion, hvortil kampen mellem Hillerød Fodbold og Hvidovre var blevet flyttet, skulle HIF forsøge at sikre sig tre point. Det var dog lige ved at gå galt allerede efter 10 minutter, da Matti Olsen måtte redde på stregen efter en løs chance til Hillerød, som er lige ved at trille over. Første mulighed til HIF kommer efter 20 minutter til Tobias Thomsen, men hans afslutning, går lige forbi Hillerød-målet. HIF har svært ved at få sat spillet op, mod et meget kompakt Hillerød-mandskab, der satser på kontraerne, og afleveringerne kunne godt have været mere præcise. Efter den halve time, lykkes det endeligt at få sat Hillerød under pres, men der mangler lige det allersidste i at blive rigtigt farligt. Hillerød bryder HIF midt på på Hvidovres banehalvdel, og får trukket op mod feltet, hvor der afsluttes, men bolden rammer en HIF'er og går til hjørnespark. I det 34. minut får HIF igen lagt pres, men der kommer en Hillerød-fod i vejen, og dog får Christian Jakobsen til sidst løftet bolden ind i feltet, men der er ingen til at modtage, og Hillerøds målmand kan samle op. Halvlegen slutter med en større mulighed, men igen går bolden lige forbi målet.

Anden halvleg er blot 5 minutter gammel, da HIF endelig får foretaget et fornuftigt gennemspillet angreb, som giver hjørnespark. Efter dette får HIF lagt pres på Hillerød, men den sidste afslutning går lige forbi målet. I det 54 får HIF en kæmpe chance, da Fredrik Carlsen elegant har spillet sig selv fri med hælen, og kommer forbi bageste mand. Han trækker op mod feltet, med en Hillerød-forsvarer halsende lige efter, men desværre bliver afslutningen inde i feltet, lidt for spids og går i sidenettet. Tobias Thomsen får en mulighed efter indlæg fra Ahmed Iljazovski i det 62. minut. men desværre lige i hænderne på målmanden. Med et kvarter tilbage har HIF stadig svært ved at få lukket Hillerød ordentlig op og komme frem til åbne chancer. Men i det 79. minut lykkes det. Tobias Thomsen får lagt perfekt ind i feltet til Fredrik Carlsen, som dog ikke får sparket, men løber ind i bolden, som svæver ind over Hillerøds målmand, og via overliggeren dumper ned bag ved mållinjen til føring til HIF. Hillerød satser herefter med en 3-dobbelt udskiftning, og det er lige ved at give pote i det 81. minut, da de får en friløber, men Filip Djukic kommer glimrende ud af målet og får blokeret afslutningen. I det 84. minut får Hillerød så et frispark lige uden for feltet. Deres anfører Jonathan Witt sættes til at sparke, og han sender bolden ind over HIF-muren, og ind bag en lidt passiv Filip Djukic, der bare kan se til. Det bliver til to gode muligheder for HIF i halvlegens overtid, men den ene bliver sendt lige forbi målet af Andreas Pyndt og den sidste sendes lige på målmanden af Marc Nielsen. Og dermed ender kampen i  remis, hvilket Hillerød kunne være mest tilfredse med.

Cheftræner Per Frandsen: Det føles lidt som et nederlag, når de får udlignet så sent. Vi har ellers godt styr på dem i 2. halvleg, men vi mister 2 point, selvom vi har tre store chancer i 2. halvleg.