Overskud for 2. år i træk

27. marts 2024 - Karsten Madsen

 

Hvidovre Fodbold A/S har i dag offentliggjort sin årsrapport for 2023. Årsrapporten viser endnu et år med overskud i Hvidovre Fodbold A/S

Åres overskud endte på kr. 3,1 mio. efter skat, en markant forøgelse i forhold til året før hvor overskuddet var på kr. 0,4 mio. efter skat.

Hvidovre Fodbold oplyser, at selskabets positive udvikling skal ses som et resultat af den strategi og målrettede indsats der blev påbegyndt tilbage i 2022 og som rent sportsligt betød oprykning til 3F -Superligaen i sommeren 2023.

”Resultatet for 2023 er vi i Hvidovre Fodbold stolte af og viser at den rejse vi påbegyndte da vi fik Bo Tue Knudsen med som direktør, er på rette kurs. Vi arbejder hver eneste dag hårdt for at forbedre økonomien, det sportslige setup, oplevelserne for byens indbyggere og omtalen af Hvidovre som en professionel fodbold by” - udtaler bestyrelsesformanden i Hvidovre Fodbold A/S, Lars Cramer-Larsen.

Hvidovre Fodbold har med den vedtagne strategi lagt vægt på at sikre en kontinuerlig forsvarlig udvikling af selskabet indenfor økonomi, sportsligt setup, faciliteter og stadionoplevelser.

Målsætningen for Hvidovre Fodbold i årene fremover er sportsligt at kunne være sig blandt de 18 bedste klubber i Danmark. For at kunne leve op til den målsætning er det for Hvidovre Fodbold nødvendigt at sikre et stabilt og sikkert økonomisk fundament, hvor enkelte udsving i de sportslige resultater ikke vil true klubbens eksistens.

Lige så nødvendigt det er med en sund og stærk økonomi er det nødvendigt med moderne og tidssvarende faciliteter til såvel træning som kampafvikling, hvis de sportslige målsætninger skal realiseres.

Formand Lars Cramer-Larsen glæder sig derfor over, at der netop er taget initiativ i samarbejde med Hvidovre Kommune til at undersøge mulighederne for etablering dels af et nyt moderne superligastadion, dels en opgradering af de eksisterende træningsfaciliteter til glæde for hele elitefodbolden i Hvidovre Kommune – ikke mindst ungdomsholdene. ”Netop talentudviklingen i Hvidovres Akademi lægger Cramer-Larsen stor vægt på - det er herfra de fremtidige superliga- for ikke at sige landsholdsspillere skal komme”, slutter Cramer-Larsen af.

Direktør Bo Tue Knudsen supplerer ”Skal Hvidovre Fodbold fortsætte med at kunne tilbyde store fodboldoplevelser på stadion kræver dette ganske enkelt moderne og tidssvarende faciliteter – ikke kun for spillerne, men også for stadiongæsterne, fans og sponsorer. Dette område er helt essentielt for en top 18 klub i Danmark, så initiativet med nyt stadion hilses velkommen.

Udviklingen i Hvidovre Fodbold kunne herudover ikke have ladet sig gøre uden en dedikeret indsats fra Hvidovre Kommune, moderklubben HIF, medarbejderne i Hvidovre Fodbold samt de mange trofaste fans, der støtter hver uge i med-og modgang. Derfor skal der lyde en stor tak til dem- og vi forpligtiger os til at fortsætte denne rejse til forhåbentlig endnu større oplevelser for alle i Hvidovre” – slutter Bo Tue Knudsen

 

Yderlige oplysninger kan indhentes hos:

 

Adm. direktør Bo Tue Knudsen, btk@hif.dk eller mobil 40505004