Optakt til lørdagens kamp mod B1908

9. oktober 2015 - Hvidovre Fodbold

Efter et ærgerligt nederlag i overtiden i sidste uges kamp mod AB, ruller bolden igen på Kæmpernes Arena, når Amagerkanerne fra B1908 kommer på besøg. Efter en resultatmæssig skidt periode med kun 2 point i de sidste 3 kampe, skal der igen point på kontoen for at holde trit med den øverste halvdel af puljen. På grund af sidste rundes nederlag, er Hvidovre nu at finde på puljens tredjeplads, dog stadig kun 2 point fra førerholdet fra HIK. Derfor har det været en fokuseret spillertrup, der i den sidste uges tid har mødt ind til træning. Cheftræner Thomas Vesth er da også udemærket klar over at det er en vigtig kamp der venter lørdag.

"B1908 er et hold der har været lidt svingende i deres resultater. På en god dag kan de spille op med de bedste i rækken, hvilket man også så da de udraderede AB med 4-1. Omvendt har de også spillet mindre gode kampe, så det er et svært hold at greje. Vi skal dog have mest fokus på os selv. Vi har haft lidt svært ved at putte bolden i nettet. At vi tabte til AB, var selvfølgelig ærgerligt, især med måden det skete på med et selvmål i overtiden. Men nederlaget var der vel ikke så meget at sige til. Vi var presset ned især i anden halvleg, hvor AB spiller en god gang fodbold. Nederlag kan forekomme, men det vigtigste er hvordan vi rejser os fra det og kampen i morgen bliver en god målestok på det".

I kampen mod AB måtte anfører Christopher Østberg gå ud med en tåskade. Men spørger man cheftræneren er der ingen grund til bekymringer i forhold til morgendagens kamp. 

"Der har været nogle småskavanker hos nogle af spillerne, men ikke noget som burde betyde noget for hvordan vi stiller op i morgen. Østberg har trænet med siden tirsdag, så det burde ikke være noget problem. Vi ved at det vil blive en anderledes kamp hvor vi forhåbentligt vil være mere spilstyrende end tilfældet var i Gladsaxe. Vi skal være bedre på bolden og forsøge at dominere kampen, således at vi kommer til at spille på vores præmisser, men vi ved at det kræver en disciplineret indsats i alle kæder. Ellers kan man hurtigt komme på hælene mod 8'erne".

 

Truppen til lørdagens kamp er følgende:

 

1. Mathias Djærnes

2. Jacob Hillstrøm

3. Frederik Krabbe

5. Nicholas Marfelt

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

8. Mikkel Dahl

10. Samere Haile

11. Daniel Holm

12. Anders Vestergaard

13. Mikkel Hasling

14. Christopher Østberg

16. Magnus Sonne

18. Rasmus Johansson

20. Mads-Christopher Pedersen

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

30. Magnus Fredslund

66. Kristoffer Wichmann

 

Kampen fløjtes i gang på Kæmpernes Arena lørdag kl. 15.00. Vi håber at se en masse tilskuere på lægterne.