Optakt til dagens pokalkamp mod Greve

22. september 2015 - Hvidovre Fodbold

I aften er der igen gang i DBU Pokalen, når Hvidovre besøger Greve i 3. runde. Greve er kendt for at være en farlig modstander i pokalturneringen med flere sejre over divisionshold i sidste års turnering. Derfor er det også en fuldt fokuseret cheftræner der kl. 14.00 drager mod Greve Stadion.

"Vi har stor respekt for Greve. De har tidligere vist at de kan bide skeer med diverse divisionshold. De har været en fast del af toppen af DS i de seneste år, og burde vel med lidt held kunne have kaldt sig divisionshold i år. Sådan gik det ikke, men det ændrer ikke på at de har en vis kvalitet i truppen med nogle spillere der har prøvet lidt af hvert. De vil gerne spille fodbold og bygge op nede bagfra, hvorfor at vi ikke bare kan forvente at vi bliver spilstyrende i alle 90 minutter". 

Grundet nogle småskavanker til et par spillere vil der være et par ændringer i forhold til weekendens kamp mod HIK, men det tager Thomas Vesth med ophøjet ro. 

"Wichmann får en pause i dag, da han har spillet mange kampe her i starten af sæsonen. Marfeldt måtte gå ud med lidt problemer med baglåret og Holm har en spændt læg, hvilket gør at de også er ude af dagens kamp. Til gengæld er Mads Rønne tilbage efter endt karantæne. Jeg har fuld tiltro til at der er andre der kan tage over, så det er jeg ikke så bekymret for. Det vigtigste er at vi går ind til kampen med den ydmyghed som vi har gjort til stort set alle kampe i sæsonen. Vi vil meget gerne videre i pokalturneringen og hvis vi bringer det vi ved vi kan, så er jeg også sikker på at vi kan gøre det mod Greve, men det kræver en 100% koncentreret indsats på en svær udebane".

Truppen til dagens kamp er følgende:

 

1. Mathias Djærnes

2. Jakob Hillstrøm

3. Frederik Krabbe

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

8. Mikkel Dahl

12. Anders Vestergaard

13. Mikkel Hasling (m)

14. Christopher Østberg

15. Tim Risvig

16. Magnus Sonne

20. Mads-Christopher Pedersen

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

30. Magnus Fredslund

 

Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 på Greve Stadion. Der er fri entré til kampen.