Optakt til dagens kamp mod Holbæk

25. oktober 2015 - Hvidovre Fodbold

Det begynder at snerpe til i toppen af rækken i Kanalsport divisionens pulje 1, og efter HIKs sejr lørdag, er det en vigtig kamp der venter Hvidovre, når de senere i dag møder Holbæk på udebane. Erfaringerne siger at det ikke er et let sted at spille, og Thomas Vesth forventer heller ikke nogen let opgave.

"Holbæk har vist at det er et hold som kan spille med mod alle hold i denne række. De har haft lidt svingende resultater, men har i den senere tid fået vist god form. Det er måske det værste tidspunkt vi kan møde dem på, da de på grund af deres resultater i de seneste kampe, ikke er langt fra at kunne spille med om top 4 pladserne i rækken. Sidst vi mødte Holbæk på Kæmpernes Arena, var det en lige kamp, og jeg forventer det samme dernede".

HIK vandt lørdag deres kamp mod Brønshøj på et sent mål af Nick Christensen, men det betyder ikke så meget for cheftræneren, der i stedet kigger indad mod os selv.

"Vi har ikke nogen indflydelse på hvordan andre præsterer. Det eneste vi kan kigge på er os selv. Vi kan selv afgøre det ved at vinde resten af vores kampe, og det er det vi stræber efter. Hvad de andre hold gør er mindre væsentligt. Vinder vi i dag mod Holbæk, er vi tæt på at opfylde den målsætning vi havde som var at slutte blandt de 4 øverste. Gør vi det så er efteråret bestemt godkendt, men vi har en hård kamp her til eftermiddag, og det er først og fremmest det vi skal fokusere på".

 

Truppen til søndagens kamp er som følger:

 

1. Mathias Djernæs (m)

2. Jakob Hillstrøm

3. Frederik Krabbe

5. Nicholas Marfelt

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

8. Mikkel Dahl

10. Semere Haile

11. Daniel Holm

13. Mikkel Hasling (m)

14. Christopher Østberg (a)

16. Magnus Sonne

17. Louka Andreasen

20. Mads-Christopher Petersen

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

30. Magnus Fredslund

66. Kristoffer Wichmann

 

Kampen fløjtes igang i Holbæk kl. 13.30.