Optakt til aftenens kamp i Gladsaxe

2. oktober 2015 - Hvidovre Fodbold

Efter to nulløsninger i træk mod HIK, er der igen lidt afveksling i tingene når drengene drager en tur mod Gladsaxe, for at møde ærkerivalerne fra AB i Kanalsport divisionens pulje 1. Efter to intense topkampe mod HIK hvor scoringerne udeblev, har der været fokus på angrebstræning i den sidste uges tid. Organisationen er god, men kynismen har manglet. Og netop kynisme bliver en afgørende faktor for kampen i aften, mener cheftræner Thomas Vesth.

"Jeg har været fint tilfreds med vores indstilling og arbejdsmoral i de to kampe mod HIK, men det er klart at, hvis man skal vinde fodboldkampe, så er det vigtigt at putte dem ind når vi får chancerne til det. to kampe uden mål er usædvanligt for os. Dog er vi fortrøstningsfulde. Vi kommer til chancerne og mangler måske lige de sidste 10-15 procent i afslutningerne. Skal vi have alle tre point med hjem fra AB, skal kynismen være i top".

AB har haft lidt svingende resultater i de første 8 kampe, men en sejr til Akademikerne kan alligevel, i hvert fald for en stund, bringe dem på førstepladsen i rækken. Det er derfor en cheftræner der har stor respekt for aftenens modstander.

"Det kan godt være at man havde forventet lidt mere af AB og mange har talt om at de er i krise derude. Men de er altså ikke længere væk end at en sejr til dem i aften rykker gevaldigt rundt på stillingen. Vi har en sund respekt for vores modstander. Det skal man have for en nedrykker fra Bet 25 ligaen. Derimod ikke sagt at vi på nogen måder frygter dem. Vi har selv en masse kvaliteter som vi bringer med til Gladsaxe i aften, men man skal være godt naiv, hvis ikke man har respekt for et mandskab som deres. De har et hav af spillere med erfaring fra Superligaen og 1. division, så det er et erfarent mandskab der har prøvet lidt af hvert. Jeg tror at det bliver en lige kamp i aften hvor den før omtalte kynisme bliver afgørende for udfaldet". 

Thomas Vesth må til kampen i aften undvære Magnus Fredslund der er ude med karantæne samt Nicholas Marfeldt der døjer med en skade i baglåret. På positiv siden er Frederik Krabbe tilbage i forsvaret efter afsonet karantæne. Samtidig er der, for første gang, blevet plads til kantspilleren, Samere Haile. Samere har siden opstarten trænet med hos Hvidovre efter en lang periode med skader. Han er nu iu i fulde omdrejninger og har set skarp ud til træning, hvorfor at han glider ind i truppen. Samere har en fortid i netop AB, så mon ikke at han er ekstra opsat til braget i Gladsaxe. Også Rasmus Johansson og Hayder Said er ved at være tilbage fra skader. De spillede begge en afgørende rolle da 2. holdet i går vandt 3-1 over Brønshøj på Kæmpernes Arena. Dejligt at se dem tilbage på banen.

Truppen til kampen i aften er som følger.

1. Deniz Önder (m)

2. Jacob Hillstrøm

3. Frederik Krabbe

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

8. Mikkel Dahl

10. Samere Haile

11. Daniel Holm

12. Anders Vestergaard

13. Mikkel Hasling (m)

14. Christopher Østberg (a)

15. Tim Risvig

16. Magnus Sonne

20. Mads-Christopher Pedersen

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

66. Kristoffer Wichmann

 

Kampen fløjtes i gang på Gladsaxe Stadion i aften kl. 19.00.