Optakt til årets sidste kamp mod Brønhøj

6. november 2015 - Hvidovre Fodbold

Meget er sagt og skrevet omkring kampen i morgen i Brønshøj, men vi vælger at holde fokus på det det handler om. Et lokalopgør mod vores mangeårige rivaler fra Brønshøj Boldklub. Strukturen og dens mangler, gør at det ikke er en helt normal kamp vi er ude i, men spørger man cheftræner Thomas Vesth, går truppen ind til kampen med samme tilgang som til alle de andre. Det gælder om at vinde fodboldkampe og præstere på banen.

"Jeg er klar over at der vil være fokus på kampen i morgen, fra lidt flere steder end der normalt ville være til et Kanalsport Divisions opgør. Men vi har fokus på denne kamp som en hver anden. Det handler om at slutte efteråret godt af. Vi er bevidste om at det kan skade vores situation i oprykningsspillet, hvis vi vinder kampen, men det er nu engang derfor vi spiller fodbold. Samtidig skal man også lige huske på at al den snak om resultater jo kan være ligegyldigt hvis ikke Avarta vinder over AB Tårnby. Så vi skal have fokus på os selv, og intet andet".

Skader og karantæner gør at Vesth må se bort fra flere profiler og det ærgrer cheftræneren, der dog kan se nogle af sine andre dygtige spillere i aktion.

"Rønne og Østberg er begge ude med karantæne, Marfelt og Fredslund er henholdsvis ude med en hoved og ankelskade fra opgøret mod Avarta, Dahl er fortsat ude med en muskelskade og Semere Haile blev skadet under mandagens træning og bliver heller ikke klar til kamp. 

"Vi har en del spillere ude, men det gør bare at vi kan se nogle andre i aktion. Vi kommer til at stille så stærkt op som muligt til kampen, og jeg forventer at se et sultent hold, med en række spillere der vil vise hvad de kan". 

Thomas Vesth har udtaget følgende trup til lørdagens kamp. 

 

1. Mathias Djernæs

2. Jakob Hillstrøm

3. Frederik Krabbe

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

11. Daniel Holm

12. Anders Vestergaard

13. Mikkel Hasling

15. Tim Risvig

16. Magnus Sonne

17. Louka Andreasen

18. Rasmus Johansson

20. Mads-Christopher Pedersen

22. Hayder Said

23. Frederik Emil Andersen

24. Patrick Nielsen

31. Lars Traff

66. Kristoffer Wichmann

 

Kampen fløjtes igang på Tingbjerg Ground kl. 14.00