Offensiv satsning tæt på at give point i topopgør

26. august 2018 - Hvidovre Fodbold

Der var dømt topopgør, da Nordic Bet Ligaens nr 1 (HB Køge) og 2 (Hvidovre), mødtes i Herfølge. Køge starter bedst, og kommer foran 1-0 allerede efter 5 minutter, da HIF-forsvaret er gået langt frem, og en bold spilles frem til Køges Liam Jordan, betænkelig tæt på en offside. Han får dog frit løb, og trods et heroisk forsøg fra Rasmus Louie Larsen på at nå ham, sender han bolden uden om en fremstormende Oliver Korch, fra kanten af feltet. Efter dette kommer Hvidovre langt bedre med, og har vel bolden mest set over hele halvlegen, men det bliver aldrig helt farligt, trods et par ihærdige forsøg.

I anden halvleg starter Hvidovre næsten med at blive i omklædningsrummet. Er slet ikke med i de første 20 minutter, og kronen på værket bliver, først et selvmål af Thomas Sørensen, som skubber bolden over stregen, og dernæst endnu en scoring af Liam Jordan. 3-0, og man sad virkelig og frygtede en gedigen afklapsning. Men to meget offensive indskiftninger, først af Louka Andreasen for Magnus Fredslund i det 55. minut og dernæst Stefan Nygaard for Rasmus Louie Larsen, begyndte at give pote. Lazarevitz blev endda rykket ned på den centrale midtbane, så HIF på den nærmeste spillede med 6 angribere. Fra det 68. minut betyder det et massivt pres mod HB Køge-målet. Lirim Qamili header et perfekt indlæg, ind over målmanden, og i nettet ved fjerneste stolpe. 3-1, og Hvidovre-spillerne troede på det. Men som det sker, når der bliver satset SÅ offensivt, så giver det også blottelser, og HB Køges Mathias Høst modtager bolden lige uden for feltet, og han bringer HB Køge på 4-1. 83. minut, et hjørnespark sendes højt i feltet, og her kommer Nicolaj Agger til, og han header reduceringen til 4-2 i nettet. Blot to minutter senere sendes Nicolaj Agger afsted, muligvis offside, men dommeren vinker afværgende, og Agger sender bolden forbi HB Køges målmand, og hans anden scoring. 4-3 og der var lagt op til 7-10 spændende minutter endnu. To minutter inde i kampens overtid, burde udligningen være faldet, da et frispark fra Kim Aabech sendes i feltet, og efter en omgang klumpspil, redder HB Køge bolden på stregen, endda ad to omgange. Tættere kommer HIF ikke på, og nu er der INGEN hold i Nordic Bet Ligaen, der kan kalde sig ubesejret.

Cheftræner Per Frandsen: Det er helt tåbeligt, at vi giver 4 mål væk i dag. Selvfølgelig er vi også ramt af skader i forsvaret, men så nemme mål, må man bare ikke give væk. Vi kommer fint tilbage, og er tæt på til sidst, og man kan sige, at man bør få point når man scorer 3 på udebane, men man vinder ikke kampe ved at få 4 mål mod sig. Men den ros skal de have, drengene, de giver ikke op, og fighter fantastisk.