Nulløsning i Gentofte

21. september 2015 - Hvidovre Fodbold

Det blev en målfattig affære da HIF i lørdags fik et enkelt point med hjem fra kunsten ved Gentofte Stadion. Derfor er HIF stadig at finde på pulje 1's førsteplads.

Kunstgræsset ved siden af det ombygningsramte Gentofte Stadion lagde rammerne for et vaskeægte topopgør. HIF kom med en god portion selvtillid i bagagen efter sidste uges sejr over Brønshøj, men det samme gjorde HIK, der ligeledes havde fået 3 point i en svær udebanekamp mod AB. 

Indledningen viste da også at det var to hold med stor respekt for hinanden. Spillet bølgede frem og tilbage og det var tydeligt at se at der ikke blev givet meget væk i begge ender. Første reelle chance kom dog til værterne efter ca. 20 minutters spil. En løs bold i feltet blev afsluttet mod Mikkel Haslings mål, men i to omgange blev chancen afværget af et pakket Hvidovre forsvar. Nicholas Marfeldt måtte udgå med noget der ligner en fiberskade efter små 16 minutter og blev erstattet af Frederik Emil Andersen.

Efter godt 35 minutter var det så Hvidovres tur til at være farlige. Et hjørnespark fandt frem til Frederik Krabbe der sendte et godt hovedstød mod mål. Desværre for ham og Hvidovre var overliggeren i vejen og HIK kunne ånde lettet op. Kort før pausen var der igen fare på færde foran HIK målet. efter et længerevarende Hvidovre pres, fandt bolden vej til bagerste stolpe, hvor Daniel Holm dukkede op, men ude af balance sendte Holm den over mål fra klods hold. En stor chance, der på en god dag nok var blevet omsat til mål, men holdene kunne gå til pause uden scoringer. 

2. halvleg fortsatte i samme takt. HIK var en del på bolden og Hvidovre lurede en del på omstillinger. En masse spil på midten af banen gjorde at det aldrig rigtig blev en ophidsende affære. Daniel Holm havde dog bolden i nettet en enkelt gang, men var forinden blevet fanget i HIK's offside fælde. 

Eneste rigtige dramatik var da Frederik Krabbe fik en advarsel, der sender ham på tribunen til returkampen på fredag på Kæmpernes Arena.

Alt i alt et fint uafgjort resultat som begge parter nok vil være fint tilfredse med. Næste opgave er allerede tirsdag, hvor HIF gæster Greve i 3. runde i DBU Pokalen. 

Facts fra kampen:

HIF - HIK 0-0

Indskiftninger:

16. Frederik Emil Andersen (Nicholas Marfeldt)

78. Anders Vestergaard (Mikkel Dahl)

87. Tim Risvig (Daniel Holm)

 

Tilskuere: 327