NETVÆRKSÆSONEN ER OVER – MEN KOMMER STÆRKT TILBAGE I AUGUST

16. juni 2017 - Hvidovre Fodbold

Hvidovre Fodbold vil gerne sige tak for et super fedt netværksmøde i Stadionrestauranten her i dag.

Vi var så heldige at have besøg af 30 af vores samarbejdspartnere til et par hyggelige timer, her gik snakken om forretninger og løst og fast.

 

Til dagens møde var det Salgschef Peter Lassen der styrede slaget gang og han var mere end tilfreds med det sidste møde inden sommerferien.

 

-Det er dejligt at se at vi bliver flere og flere til møderne, det bliver man sgu glad i hoved af. Stemningen er god og vi skal nærmest hive folk væk fra bordene og op til buffeten, og den var ellers god…. lyder det fra Peter Lassen.

 

Lige nu er Lassen godt i gang med genforhandlinger og tegne nye aftaler.

 

-Vi skulle meget gerne være flere når vi starter op igen i august. Jeg håber meget at de partnere der allerede er med på holdet vil bidrage med deres eget netværk, så vi fremad rettet gang gøre oplevelsen både til møderne og til kampene endnu bedre. 

  

Deltager til mødet i dag var:
EUPHONER, BELLA SKILTE, TRIO BILER, KBS BYG, DANSK REVISION, SERVICEFIRMAET GLOBEL, JM GULVSERVICE, NEJSTGAARD & VETLOV, PRIMIUM BOTTLES, DEGN & DREYER, HVIDOVRE FANKLUBBEN, CLEAN SUPPLY, THOMTEX INTERIUR, MERCO PRINT, ELITEREN, REGION HOVEDSTADEN, DANSK FOLKEPARTI HVIDOVRE, NYKREDIT, INTERSPORT, HVIDOVRE AVIS, HVIDOVRELISTEN, CONNECT – BUSINESS OG SVEA FINANS