Nedtur i Gentofte

6. april 2015 - Hvidovre Fodbold

Det her er bare sådan et af de referater, som man har allermindst lyst til at bruge tid på at skrive. Det starter ellers fint, med et dominerende Hvidovre-mandskab, men som kampen skred frem, så virkede det ikke, som om de befandt sig godt på kunstgræs-banen i Gentofte. Det starter nede hos Oliver Korch i det 9. minut, da han sparker kort ud til Nicholas Marfelt, der hurtigt sættes under pres, og mister bolden. Der spilles hurtigt kontra, og inde i feltet ender bolden hos en helt fri Niclas Marloth, som stensikkert sender bolden forbi Korch. Noget af en spand koldt vand, at få i hovedet. Hvidovre gav dog ikke op, men vi skal helt frem til det 22. minut, før HIF får sin første chance, som Mikkel Dahl dog sender forbi målet. Oliver Korch må også hive en rigtig god redning, da den tidligere Hvidovre-spiller, Alexander Green, får afsluttet, efter en hurtig omstilling. I det 37. minut får Mads Rønne en gylden mulighed for at bringe balance i regnskabet, men alene med målmanden, forsøger han at sende bolden mellem benene på ham, og desværre får han sat sig på bolden. 5 minutter senere er det igen HIK, men endnu engang, hiver Oliver Korch en udmærket redning, men giver en ripost, som sendes langt over. I halvlegens sidste minut, får HIF et frispark, som sættes hurtigt i spil, og denne gang er det Daniel Holm som får afsluttet fra en lidt spids vinkelt, men desværre kommer målmanden ud, og får gjort sig bred, så afslutningen havner i brystet på denne, og går til hjørnespark.

Bagud 1-0 ved pausen, og i særdeleshed med i kampen, bør det være en formsag, at få hentet HIK's føring. Og det starter da også fint. Patrick Naundrup har afløst Mads Rønne i pausen, og efter 5 minutter har han så mulighed for at bringe balance i regnskabet. Hans udmærkede afslutning, bliver dog reddet oppe under overliggeren, og giver et hjørnespark i stedet for. Efter dette, klasker Hvidovre-mandskabet dog helt sammen. I det 58. minut mistes bolden så midt på HIF-banen, og pludselig er Niclas Marloth endnu en gang alene med Korch, og roligt sparker han bolden forbi. 2-0, men der er staidgvæk en halv time endnu. HIF forsøger men der spilles alt for centralt ind i HIK's forsvar, og både de dybe og høje afleveringer afvises gang på gang. Så får HIK et frispark i deres højreside, og det sendes højt bagest i feltet, hvor der heades tilbage, og afslutter HIK's Laust Obling første gang, og da bolden så rettes af i skuddet, sejler bolden ind over Oliver Korch. Og bare 10 minutter senere er den gal igen. ALT lykkes simpelthen for HIK, anført af en ualmindelig godt spillende Alexander Green, som så ud som om, han virkelig ville bevise, at det var en fejl at lade ham gå i vinterpausen. Endnu en gang modtager Laust Obling bolden midt for målet og et par meter uden for feltet, hvor han sparker dybt, og ind over Korch, der er gået lidt langt ud, og giver HIF den totale ydmygelse.

Bestemt ikke nogen prangende kamp af HIF. HIK forstod at lukke helt ned for kreativiteten på HIF's midtbane (læs Peter Benjaminsen), og så var det svært at få skabt noget fremadrettet. Da forsvaret endvidere var i gavehumør, så skulle det gå galt. Jeg synes dog også, at vores træner må tage en smule på sin kappe, for der hvor der kunne, og burde, have været justeret, nemlig på midten blev der ikke gjort noget. Vi må nok konstatere, at selvom Frem også satte point til i dag, så forpassede Hvidovre nok endegyldigt muligheden for oprykning til sommer. Men der skal ses fremad, og opbygningen til næste sæson, kan nu gå i gang.

Det var en fåmeldt, men rasende træner Thomas Vesth Hansen, som redaktionen talte med efter kampen.

- "Jeg er mildest talt ikke tilfreds. Vi er bagud på alle parametre i dag, og det er ikke mange af vores aftaler, der bliver holdt - hvis nogen overhovedet. Jeg kommer ikke til at sove godt i nat, og jeg må virkelig bruge meget tid på at få analyseret denne kamp."