Matti Olsen forsætter

11. juni 2024 - Karsten Madsen

Den 28-årige forsvarsklippe har sat sin underskrift på en ny aftale og tager dermed hul på sin 6. sæson efter sommerferien. Den sportslige sektor er allerede godt i gang med at sammensætte en stærk trup til den kommende sæson, og som de sidste mange år har stabilitet været et nøgleord. Med sine 168 kampe, hvoraf kun tre af dem har været på bænken, er Matti Olsen indbegrebet af dette.

 

Sportschef Peter Lassen er også meget tilfreds med forlængelsen af Olsen, som han har kendt siden deres fælles tid i AB.

-Han har jo efterhånden været med i en fodboldmenneskealder hos os, selvom han kun er 28 år gammel. Matti har bare vist et rigtigt højt niveau igennem alle årene og har også været en af de sikre på holdkortet i denne sæson. Han er aldrig skadet og spiller med et højt bundniveau, fortæller Peter Lassen.

Matti Olsen er en af de spillere, som har arbejdet ved siden af fodbolden, men kommer nu til at indgå i fuldtidssetupet efter sommerpausen, og sportschefen glæder sig over, at enderne kunne mødes.

 

-Det har jo været skide svært med nogle af de her drenge, som har arbejde ved siden af, og få det hele til at lykkes med det ene og det andet. Derfor er jeg også glad for, at vi har kunnet blive enige med endnu en kulturbærer i Matti Olsen. Det viser bare, hvor meget folk gerne vil være i vores lille klub, og det er jeg sgu stolt af, slutter Peter Lassen.