Målrig træningskamp i Lyngby

29. januar 2022 - Hvidovre Fodbold

Dagens affære, hvor Hvidovre-mandskabet skulle måle sig med en direkte konkurrent i oprykningsspillet i 1. division, gik hen og blev en målrig en af slagsen. Begge hold lægger roligt ud, men det skal blive HIF-mandskabet, der står for kampens første store chance. 9 minutter er spillet, da der etableres et godt angreb på højrekanten, og Christoffer Boateng får sendt en glimrende aflevering i feltet, hvor Tobias Thomsen lige akkurat ikke kommer højt nok til hovedstødet, som går ved siden af målet. Minuttet senere er det igen Thomsen, men hans afslutning går ved siden af målet. I det 16. minut får HIF et frispark på kanten af feltet, som dog sendes i muren. HIF holder dog presset, og kommer til et par muligheder, da Lyngby ikke får ekspederet bolden væk, men der kommer ikke mere ud af dette. I det 25. minut er det så Boateng med en stor chance, hvor han kaster sig frem, men han header ved siden af. En lille halv time er spillet, da Thomsen igen kommer til en stor chance, men han sparker over mål. Indtil det 34. minut, har Lyngby haft en mindre chance, men en fejl i et opspil, giver Lyngby muligheden for en kontra. Lynhurtigt sendes bolden opad i Hvidovre-feltet, og forsvaret får ikke godt nok styr, og så er en Lyngby-spiller alene med Casper Haurvig i Hvidovre-målet, og kan bringe Lyngby i front - stik i mod, i hvert fald, antallet af chancer. Men bedst som man belaver sig på at gå til pause med en føring til Lyngby, vil Hvidovre-mandskabet det anderledes. Pludselig er Boateng og Thomsen alene med en enkelt Lyngby-forsvarer. Boateng tager chancen fra kanten af feltet, og via undersiden af Lyngby-forsvarerens fod, bliver målmanden snydt, og der er balance i regnskabet. Det blev en meget lige første halvleg, selvom HIF havde et overtal af chancer, men det er jo effektiviteten, der gør det, og der var HIF-angriberne ikke skarpe nok.

Fra anden halvlegs start, bliver der rykket rundt på HIF, efter tre indskiftninger. Matti Lund går ud, og Ahmed Iljasovzki rykkes ind centralt, og Magnus Lysholm kommer ind på venstre back. På midten tages Fredrik Carlsen og Marcus Lindberg ud, og erstattes af Lasse Brandt og Matti Lund. Lyngby får en stor chance i det 53. minut, men heldigvis kommer stolpen i vejen. Blot to minutter senere får HIF et frispark, som Boateng sparker, og Lyngbys målmand må ud i fuld længde, for at forhindre en scoring. Selvsamme Boateng kommer afsted i et gennembrud, men falder, måske lidt let, omkring kanten af feltet. Tobias Thomsen er stødt med frem, og han overtager bolden i medløb, og han udplacerer Lyngbys målmand. Yderligere et par udskiftninger, i det 62. minut, hvor Andreas Kiel Smed, Mohamad Fakhri Al-Naser og Matti Olsen, erstatter Østberg, Boateng og Spelmann og 5 minutter senere sendes Rasmus Louie på banen i stedet for Thomsen. Dette sammen med en måske begyndende træthed hos de resterende, giver Lyngby et lille overtag de sidste 15 minutter. Og i det 72. minut kommer udligningen. En helt fri Lyngby-spiller i det lille felt efter et hjørnespark, sender bolden i Hvidovre-nettet. Men HIF er dog ikke færdige endnu. En foræring af Lyngby-forsvaret, gør at Andreas Smed kommer helt alene med Lyngbys målmand, og sikkert sender han HIF-mandskabet i front. HIF får endnu et glimrende angreb i det 80. minut, hvor "Muddi" kommer til afslutning, men denne rettes af, og giver i stedet hjørnespark. Og i det 82. minut, får Lyngby så frispark lige uden for feltet. Bolden sendes i en bue hen over muren, og her kan Casper Haurvig ikke nå ud, så det ender med en scoring til Lyngby. 3-3, og det ender også med at blive kampens resultat. Det blev en meget lige affære, som lover godt for forårets kampe.