Komfortabel sejr til Hvidovre

7. juni 2015 - Hvidovre Fodbold

Allerede nedrykkede BSV kom en tur forbi Kæmpernes Arena, denne søndag eftermiddag, og det blev Hvidovre, der satte sig på kampen fra starten af. 11 minutter er spillet, da Mikkel Dahl, ved kanten af feltet, spiller bagom sig selv og ud mod venstre til Frederik Emil Andersen. Han runder en forsvarer, og banker bolden i mål, til en fortjent føring. De næste 20 minutter bliver ikke så ophisende, og vil skal hen til det 34. minut, hvor Patrick Naundrup spiller Mikkel Dahl bagom forsvaret, men fra en lidt spids vinkel, får BSVs målmand blokeret. Minuttet efter kunne HIF have fordoblet føringen, men Frederik Emil Andersen får ikke ordentligt fat i en ripost fra overliggeren, og bliver også dømt offside. Minuttet senere må BSVs målmand hive en god redning, da HIF har bolden trillende langs målstregen. I det 42. minut, får Hvidovre tilkendt et straffespark, da en BSV-forsvarer tager hånden til hjælp i feltet. Mikkel Dahl bliver sat til at sparke, men desværre bliver det ikke så godt, og målmanden kommer ud i siden, og redder. Dahl løber dog riposten op, og denne gang får han bolden i nettet. I halvlegens sidste minut, har Daniel Holm en god mulighed, da han sprinter fra forsvaret, men hans vinkel bliver lidt spids, og målmanden blokerer.

Anden halvleg holder det samme mønster fra første. HIF har fuldstændigt kontrol, men bliver dog alligevel overrasket af et skud fra distancen, og Mads Kålund får reduceret. I det 61. minut tager Daniel Holm så et godt raid fra midterlinjen, da han løber en dyb stikning op, og han trækker i feltet, hvor han serverer et perfekt indlæg til Rasmus Johansson, der blot har været på banen i et par minutter, og han firsttimer bolden i nettet til en 3-1 føring. Endnu en stor mulighed i det 80. minut, da Daniel Holm sender bolden på stolpen. Og så i det 87. minut, synes BSVs Johan Bendixen, at han vil give en fod med, da han rammer et hårdt indlæg i feltet, og sender bolden i eget net. Så var der lukket og slukket for resten af kampen.

Cheftræner Thomas Vesth Hansen: "Jeg synes det bliver en kamp, hvor vi har fuld kontrol. Det var vel en lidt halv indsats fra vores side, uden at det skal være hovski-snovski, og heldigvis var BSV heller ikke skarpe nok, til at straffe os. Men vi formår alligevel at vinde 4-1, så jeg er rigtig godt tilfreds."