Intens pointdeling på Pro Ventilation Arena

20. september 2019 - Hvidovre Fodbold

Der var dømt bundopgør, denne fredag i september, da HIF og HB Køge mødtes på Pro Ventilation Arena. Begge hold lå, inden dagens kamp, med 9 point lige omkring stregen, men HB Køge dog med en kamp færre end HIF. Og det blev helt tydeligt, at begge hold var påpasselige i starten. HIF har et lille overtag, men kommer slet ikke frem til chancer, bortset fra et enkelt skud fra Mikkel Nøhr, efter et fint pres, der dog går over HB Køge-målet. I det 36. minut fra HB Køge Hvidovre-forsvaret, og får lavet en jordtriller, der går hele vejen gennem feltet, til bageste stolpe, hvor Jubril Adedeji får strakt sig, og får sat en fod på bolden, der ryger ind bag Filip Djukic. Mere sker der ikke i første halvleg.

Anden halvleg bliver i starten ikke meget anderledes end første. Marcus Lindberg har erstattet Lasse Brandt i det 57. minut, og han får straks sat lidt mere gang i angrebet. Han stikkes fri i det 62. minut, og kommer ind til kanten af feltet, hvor han trykker af, men lige i favnen på målmanden. Og så, inden for samme minut, får HIF etableret et pres, og Marcus Lindberg får generet HB Køges målmand, som ikke får fat, og bolden ryger videre til Nicolaj Agger, som sikkert sender bolden over stregen til udligning. HIF holder presset de næste ti minutter, men trods fine chancer, kommer der ikke yderligere scoringer. Og så, i det 72. minut, er der ikke meget opdækning i feltet, og Magnus Häuser er helt fri på kanten af feltet, og med indersiden, lægger han bolden ind ved den fjerneste stolpe, bag en noget passiv Filip Djukic. Djukic tager dog "grusom" revanche 4 minutter senere, da HB Køge bliver tilkendt et straffespark. Martin Helsted sættes til at sparke, og han forsøger at placere bolden helt ude ved stolpen, men Filip Djukic har læst skuddet, og kommer fremragende helt ud, og sender bolden til hjørnespark. Og 10 minutter før tid, får HIF tilkendt et frispark lige uden for HB Køge-feltet. Kim Aabech træder til, og lidt som om han vil sige: "Lad lige 'den gamle' her vise, hvordan det skal gøres", sender han bolden perfekt uden om muren, og ind bag en paralyseret HB Køge-målmand. HIF forsøger at lægge et kraftigt pres de sidste 10 minutter, plus 5 minutters tillægstid, men formår ikke at få scoret yderligere, så kampen slutter med pointdeling.

Cheftræner Per Frandsen: Vi er meget meget glade for det ene point. Vi kæmper godt, men vi forsvarer for dårligt. Det er positivt, at Filip Djukic redder et straffe, og Kim Aabech viser sig frem, og tager frisparket, der fører til anden scoring. Desværre får vi for mange skader, og det betyder, at vi må ændre midtbanen til en noget alternativ konstellation, med Kim Aabech og Mikkel Nøhr.