Info om aftens kamp mod FCK

18. august 2023 - Hvidovre Fodbold

I aften venter den anden hjemmekamp i 3F Superligaen hvor modstanderen er FC København. Har du billet til kampen eller overvejrer at komme på stadion er her lidt info om aftenens kamp. 

 

Billetter:

Der er I skrivende stund forsat unummererede billetter i salg på hvis du vælger hjemmefans eller familie zone afsnittet. Du kan dog være helt opdateret på Shop.hvidovrefodbold.dk

 

Portene åbner:

Vi opfodrer til at man kommer i god tid for at mindske køen.

Indgang A åbner: 17.00
Indgang B, C& D åbner kl. 17:30

 

Boder:
Der er mad og drikke boder i de fire hjørner på stadion

 

Mobile tribuner:

Der vil til denne kamp kun være tre mobiltribuner på hjemme afsnittet (to bag målet mod Hvidovrevej og en på Kæmpernes langside)

 

Fysisk billetsalg:

Hvis kampen ikke bliver udsolgt online vil der være salg af billetter fra billetlugen til venstre for Hovedindgangen (A) billetlugen åbner kl. 17.00

 

Udlevering af Sæsonkort:

Det er også i billetlugen af udlevering af bestilte sæsonkort udleveres.

Udebane fans:

Udebane afsnittet er udsolgt fredag. Det er ikke tilladt at bære udebaneholdets fanudstyr (trøjer, huer mm) andre steder end udebane afsnittet.

 

Transport:

Vi opfordre til at lade bilen blive hjemme, Friheden station ligger 5 minutters gang fra Pro Ventilation Arena.

Såfremt der er behov for transport med bilen er det muligt at parkere ved Friheden, Avedøre og Åmarken station, Frihedens Idrætscenter eller Hvidovrevej. Vi opfodrer på det kraftigste til at respekter færdsels og parkeringsregler.