Iljazovski og Rusborg landsholdsudtaget

9. oktober 2024 - Karsten Madsen

Vores stærke back, Ahmed Iljazovski, er igen udtaget til det nordmakedonske A-landshold, som deltager i Nations League. Nordmakedonien kæmper om vigtige point i det tredje lag, hvor de i øjeblikket ligger nummer 1 i deres pulje. De skal spille to afgørende udebanekampe, først mod Letland den 10. oktober, og tre dage senere, den 13. oktober, mod Armenien. Vi har store forventninger til, at Ahmed kan hjælpe sit landshold med at bevare førstepladsen i gruppen.

På samme tid er vores unge forsvarer, Elias Rusborg, udtaget til det færøske U21-landshold, som står over for to spændende hjemmebanekampe i denne landsholdspause. Færøerne møder den 11. oktober gruppens tophold, Portugal, og den 15. oktober står de over for Hviderusland. I deres tidligere møde med Portugal led Færøerne et 4-0 nederlag, men de imponerede ved at vinde 3-2 over Hviderusland på udebane. Elias og hans holdkammerater er klar til at kæmpe for flere point på hjemmebane.

Vi ønsker både Ahmed og Elias held og lykke i deres respektive kampe og glæder os til at følge deres præstationer på den internationale scene!