Hvidovre sejrede i det svenske.

9. februar 2019 - Hvidovre Fodbold

Hvidovre IF var taget en tur til det svenske, for at møde Lunds BK i en træningskamp. Man må sige, at Hvidovre fuldt udnyttede gæstfriheden. Det bliver 0-1 i det 9. minut, da Nicolaj Agger bruger hovedet, og sender Frederik Emil Andersens indlæg i nettet.  Vi skal helt frem til det 19. minut, før Lunds BK har bolden i Hvidovre-feltet for første gang. Indlægget header Malte Kiilerich sikkert væk fra kanten af feltet. 4 store muligheder har HIF fra det 27. til det 30. minut, men først mangler Aleksandar Lazarevic lidt i at nå frem til et indlæg, efter et ellers fremragende angreb, og dernæst er Stefan Nygaard, "Miller" og Agger tæt på, men deres afslutninger går lige forbi. Men i det 34. minut er rollerne fra første scoring byttet om, da "Miller" header Aggers indlæg i nettet. HIF har mulighed for yderligere scoring, men det bliver ved de 2-0 ved pausen.

5 mand skiftes ind i pausen, Jeffrey Ofori, Rasmus Louie Larsen, Magnus Koch, Marcus Mølvadgaard samt Adil Guendouri. HIF er stadig toneangivende, og i det 63. minut kan Mølvadgaard gøre det til 3-0, efter hjørnespark, da han skovler bolden ind over stregen. Et rigtigt angriber-mål. 5 minutter senere forsøger Rasmus Louie Larsen et indlæg i feltet fra venstresiden, og om det var var hensigten eller ej, så sejler bolden ind over, og i nettet ved fjerneste stolpe. 0-4, og ikke et mål for stort. Vi skal helt frem til det 80. minut, førend Lunds BK har det første skud på mål. 2 minutter senere kunne det være blevet farligt i Hvidovre-feltet, da Lasse Brandt får rettet et indlæg af, så HIF-forsvaret snydes, men heldigvis var effektiviteten hos modstanderen nærmest ikke til stede, og HIF holder nullet.

En fin sejr på en billig baggrund. Det var ikke meget, mand så til Lunds BK, og Hvidovre-sejren kunne sagtens have blevet et par mål større.