Hvidovre Fodbold-Appen ser dagens lys.

4. november 2023 - Karsten Madsen

Hvidovre Fodbold  har forstærket fanoplevelsen markant med den nye HIF Fodbold-app, hvor folk med Hvidovre-hjerte fremadrettet kan holde sig opdateret på, hvad der sker omkring klubbens flagskib - superligaholdet.

Med den nye app samler vi alt vores digitale indhold ET sted, så du altid har HIF i lommen. Du får dermed mulighed for at holde dig opdateret på nyheder, TV, kampe og meget mere på vores nye platform.

Administrerende direktør i Hvidovre Fodbold A/S Bo Tue Knudsen sætter ord på det store initiativ, som han håber, at Hvidovre fans i alle aldre vil tage godt imod.

- Jeg er meget stolt over, at en organisation, af vores størrelse nu kan lancere en app, der giver os mulighed for at lave bedre indhold til vores mange fans, som jeg håber, vil tage godt imod den.

- Den nye app gør også, at vi på sigt ikke er 100% afhængige af diverse techgiganters ændringer, en tendens, vi også ser hos de store klubber, der gør sig mere uafhængige. Det skal også gerne gøre det lettere for den enkelte Hvidovre-fan at holde sig orienteret et sted, hvor vi på appen kommer til at have nyheder, videoer og podcasts mm. Appen giver samtidig også gratis og hurtig adgang til vores billetshop, merchandise samt vores efterhånden store netværk, hvis man eksempelvis står og mangler en VVS'er, fortæller Bo Tue Knudsen.

Premium til 26,50.

En del af udviklingen af appen skal ske igennem Premium-medlemmer, der igennem appen betaler et lille beløb på 26,50 kr. om måneden for at få fuld adgang til alt indhold på appen.

- Vi håber, at mange vil tage godt imod vores Premium løsning, det er en god måde for folk at bidrage til, at vi kan blive ved med at udvikle vores indhold og skabe et endnu bedre produkt end vi gør i dag," slutter Bo Tue Knudsen.

Vær med på rejsen.

Den nye HIF fodbold app, skal gerne være et produkt, som aldrig bliver færdigudviklet, men som skal være til glæde og gavn for dem, som følger Hvidovre IF. Derfor er al feedback til kortsigtede og langsigtende løsninger altid velkommen på app@hif.dk.

Download på Google

Download på App Store