HIF tabte pusten

10. september 2018 - Hvidovre Fodbold

Der var dømt mandagskamp, tv-kamp og et fint fremmøde med 1023 tilskuere på Kæmpernes Arena her til aften. HIF starter også fint ud, med et par større muligheder til Kim Aabech og Louka Andreasen. Men det skal blive Silkeborg, der kommer først på tavlen, efter en hurtig kontra i det 8. minut, hvor Silkeborg kommer igennem i deres højreside, og spiller skråt bagud, ind i feltet, hvor en helt umarkeret Ronnie Schwartz kan trykke af, og sende bolden i nettet bag Alexander Horsebøg, der ikke når at reagere. Det kunne være blevet 2-0, 4 minutter senere, da selvsamme Schwartz ser at Horsebøg er kommet langt ud af målet, og næsten fra midten forsøger at sparke bolden ind over ham. Heldigvis når Horsebøg at reagere, og får lige præcis hånden på, og må give hjørnespark. Det bliver ved et par forsøg til HIF, indtil det 22. minut, da Louka Andreasen spilles dybt, mellem to af Silkeborgs forsvarere, og alene med målmanden. Louka svigter ikke, og fra kort inde i feltet, bringer han balance i regnskabet, uden chance for Silkeborgs målmand. HIF er stadig godt med, men i de sidste 10 minutter af første halvleg, får Silkeborg spillet sig mere med.

I anden halvleg starter Silkeborg med overtaget, men efter 6 minutter får Lirim Qamili fremtvunget et straffespark, da hans gennembrud i feltet, standes af Silkeborgs målmand. Kim Aabech sættes til at sparke, og han sender den ind helt ude ved stolpen, selvom Silkeborgs målmand kommer ud og får hånden på. Og herefter er det som om at Hvidovre-mandskabet taber pusten. Silkeborg forsøger allerede minuttet efter, men sparker langt over mål. Men i det 56. minut, bringer Marc Rochester igen balance i regnskabet, da han bryder igennem i højresiden, og sparker sikkert, uden chance for Horsebøg. Og tre minutter senere gentager Stephan Petersen "successen", da han bryder igennem i samme side, og bringer Silkeborg i front. Scoringen her sætter lidt gang i HIF igen, og der kommer også et par muligheder, bl.a. til Aleksander Lazarevic, men ind vil bolden ikke. Og i det 77. minut lukker og slukker Ronnie Schwartz kampen, da han fanger Horsebøg langt ude af målet, og kun Krabbe tilbage, og fra midten sender han bolden ind over, og i mål, til kampens slutresultat 2-4.

Cheftræner, Per Frandsen: "Vi starter rigtigt godt, og er fint med i de første 35 minutter af første halvleg. Vi får så et straffespark på et rigtigt godt tidspunkt, men derefter forsvarer vi os elendigt. De kommer frem til nogle lidt for nemme scoringer".