HIF - Lyngby: 0-0

25. maj 2024 - Michael Hentrich


Mads Kaalund. Foto: Karsten Garde Madsen / Hvidovre Avis

På forhånd var det jo afgjort, at turen til Superligaen for Hvidovres vedkommende, blev en kort fornøjelse. Lyngby derimod skulle have point, samtidig med at OB ikke måtte vinde, for at Lyngby kunne blive i ligaen. HIF spillede dog sin chance for at slutte med en sejr. Allerede efter 3 minutter er Simon Makienok på spil, men hans afslutning går direkte på Lyngbys målmand. Tre minutter senere er Makienok igen på færde, men hans afslutning bliver sendt til hjørnespark. 13. minut, et højt indlæg, som går hele vejen over feltet, bliver dog samlet op af Thomas Jørgensen, men hans indlæg bliver igen sendt til hjørnespark. I det 21. minut får HIF frispark midt på Lyngbys banehalvdel. Marc Nielsen forsøger at spille fladt venstre om muren, men Lyngbys målmand er hurtig, og når at få bevæget sig over i modsatte side, og får reddet. Resten af halvlegen bliver et spil om midten, hvor hverken HIF eller Lyngby får overtaget.


Martin Spelmann, Matti Olsen, Marc Nielsen. Foto: Karsten Garde Madsen / Hvidovre Avis

En første halvleg, hvor HIF er klart i teten. Desværre udmønter det sig ikke i scoring, og Lyngby virker allerede tilfredse, da den står 1-1 i Viborg, og dermed holder Lyngby sig oppe.

I anden halvleg er der spredte muligheder til begge hold, men dog med et overtag til Hvidovre-mandskabet. HIF får dog en kæmpechance i det 82. minut, da Papa bliver stukket fri af Thomas Jørgensen, men efter at have vredet sig fri, går hans afslutning dog tæt forbi målet. Ret meget mere sker der ikke, da Viborg samtidig er kommet foran 2-1, så ser begge mandskaber ud til at være tilfredse med kampens udfald.


Marc Nielsen. Foto: Karsten Garde Madsen / Hvidovre Avis

I pausen bliver Filip Djukic hyldet som årets spiller, efter en afstemning på Hvidovre Avis' facebook-side. Der kunne vælges mellem Djukic, Lirim Qamili, Christian "Greko" Jacobsen samt topscorer Tobias Thomsen. Valget faldt altså på Djukic - så et kæmpe tillykke.


Malthe Kiilerich. Foto: Karsten Garde Madsen / Hvidovre Avis

"Hva' si'r du til det Frandsen??": Vi var det bedste hold. Forsvaret står godt, og de har ikke en chance. Vi har så chancerne, men vi får dem ikke ind.

Matchstats