HIF henter Kiilerich hjem

1. september 2023 - Hvidovre Fodbold

 

Efter 4 sæsoner i AC Horsens vender 27 årige Malte Kiilerich "hjem" til Hvidovre på en 2 årige aftale. 

Malte Kiilerich kom første gang til tilbage i 2016 efter et enkelt år i Brønshøj, hvor det frem til 2019 blev til 68 kampe og 6 mål for Hvidovre. I AC Horsens blev det til fire sæsonen tre af dem i 3F Superligaen.

Sportschef Peter Lassen jubler over hjemkomsten af den rutinerede forsvarsspiller som han har store forventninger til i den kommende sæson.

-Vi kender jo Malte rigtig godt i klubben og han behøver jo ikke den store introduktion som spiller, men jeg tror godt at folk kan forvente en bedre Malte end ham der forlod os i 2019. fortæller Peter Lassen der ser frem til at se Kiilerich tilbage i Hvidovre trøjen.

-Han kommer jo retur med en masse erfaring og vi får en rigtig god boldspillende og duelstærk stopper hjem, som også kan spille på midtbanen. Jeg håber at han kan være med til at løfte det hele. 

-Vi er virkelig glad for at det lykkes at få ham hjem til Hvidovre der er også Maltes egen fortjeneste da der bestemt var andre muligheder rundt om i landet, jeg synes det viser at vi på tros det hele er en attraktiv klub slutter Peter Lassen.