God fight gav point mod Helsingør

12. september 2021 - Hvidovre Fodbold

De første 10 minutter, var HIF noget på hælene, overfor de hurtige og rapfodede Helsingør-spillere. I det 9. minut får forsvaret ikke afvist, og Helsingør spiller sig igennem, og får smidt en aflevering ind til en helt fri Tonni Adamsen, som kan sende Helsingør i front. Målet ser dog ud som om, at det får Helsingør til at trække sig noget tilbage, og HIF får langt bedre gang i spillet. Helsingør får dog en stor mulighed i det 13. minut, som dog bliver sparket ved siden af. På det efterfølgende angreb kommer HIF igennem for første gang, og Tobias Thomsen får afsluttet fra lige uden for feltet, men bolden går langt over målet. I det 24. minut kommer HIF så endelig rigtigt igennem, og får spillet Helsingørs forsvar tyndt. Tobias Thomsen spiller på tværs i feltet til Marcus Lindberg, og uden at blive presset, kan han sende en følt inderside forbi Helsingørs Kevin Stuhr Ellegaard, og udligningen er en realitet. I det 39. minut havde selvsamme Lindberg muligheden for at bringe HIF i front, da Marc Nielsen finder Lindberg med en dyb stikning, og han tager et enkelt træk og afslutter, men desværre ryger bolden lige forbi den fjerneste stolpe. Det meste af spillet i resten af halvlegen foregår på midten, og der kommer ikke flere scoringer.

Billedet bliver det samme i 2. halvleg. Et godt fightende Hvidovre-mandskab får afvist det meste fra Helsingør. Mikkel Nøhr har dog en god mulighed i det 69. minut, da Christoffer Boateng får ført bolden godt op gennem midten, hvorefter han finder Nøhr på kanten. Han trækker ind i feltet og afslutter, men målmanden kommer ud og parerer til indkast. Og så i det 73. minut kommer kampens diskussionsemne. Helsingør får presset HIF, og forsvaret er på hælene. Brylov får pareret afslutningen ud midt i feltet. Christopher Østberg får liggende en fod på, og prikket bolden længere ud, men samtidig får han væltet Daniel Norouzi, og dommeren peger på plettet. Spørgsmålet er, om der er lavet frispark på "Øst" først, men straffesparket er en realitet. Sebastian Czajkowski sættes til at sparke, og han sender Marco Brylov til højre, og sender bolden ind til venstre. 2-1 til Helsingør. Der skal dog kun gå 4 minutter, så kommer HIF igennem Helsingørs felt, og får fremtvunget et hjørnespark. Mikkel Nøhr sparker til bageste stolpe, og her står "Muddi" og med hovedet dirigerer han bolden ind ved fjerneste stolpe, og endnu en gang får HIF udlignet. Boateng har en mulighed i det 85. minut med en flad afslutning, men Stuhr Ellegaard kan følge bolden hele vejen, og samler op. Og så ender det hele, som det startede, med et godt til-fightet point til Hvidovre-mandskabet.

Assistenttræner, Christian Grønbæk: Jeg synes at vi viste, at vi godt ville spille fodbold. Vi bliver dog stresset af Helsingørs høje tempo, men på en god holdindsats kommer vi tilbage og får kæmpet os til det ene point.