Fortjent sejr i Nykøbing

30. juli 2022 - Hvidovre Fodbold

Så var det kommet til en tur til Nykøbing. Efter en lige start på kampen, overtager HIF langsomt spillet, men har dog svært ved at komme frem til åbne chancer, og der mangler lidt præcision i indlæggene i feltet. Christian "Greko" Jacobsen får en mulighed i det 31. minut, efter en god dyb stikning, men Nykøbings målmand kommer ud og gør sig bred, og får afværget afslutningen. I 39. minut er det så Fredrik Carlsen, der afslutter fra en spids, men igen kommer Nykøbings målmand ud, og parerer til hjørnespark. Og endelig, 2 minutter senere. Efter et par hurtige afleveringer rundt i Nykøbings-målfelt, får endelig lukket forsvaret op, og bolden ender hos Tobias Thomsen, der sparker med indersiden, uden chance for Nykøbings målmand, og stillingen er nu 0-1. Fin fin scoring. Marcus Lindberg får en sidste chance i første halvleg i det 44. minut, men hans afslutning går over mål. En udmærket 1. halvleg af HIF, der som sagt overtager langt det meste af spillet, og endvidere sørger et solidt forsvar for, at der ikke rigtigt sker noget i den anden ende.

I starten af anden halvleg forsøger Nykøbing at komme lidt længere frem, og det bliver også til et par afslutninger, som Filip Djukic sikkert tager sig af. Men der skal ikke gå lang tid, så ændrer billedet sig, og HIF overtager igen spillet. Men nu kommer HIF også frem til flere muligheder. Matti Olsen får en i det 55. efter hjørnespark, men sparker over mål. Tre minutter senere er det igen "Greko", men hans afslutning går lige i favnen på målmanden. Magnus Lysholm går energisk til baglinjen i det 72. minut, og får lagt fladt i feltet, hvor Tobias Thomsen afslutter første gang, men desværre bliver blokeret. Og så endelig, i det 80. minut. Marcus Lindberg trækker på tværs, og fra et par meter uden for feltet, klapper han til bolden, og ind stryger den i trekanten. Fremragende scoring, og fuldt fortjent. I kampens overtid får Fredrik Carlsen endnu en mulighed, efter en flad indspilning fra Andreas Pyndt, men Nykøbings målmand kommer igen godt ud og blokerer. Det bliver ved de to scoringer, og det kan ingen indvende noget mod. En god sejr til HIF-mandskabet.

Cheftræner, Per Frandsen: Det var dejligt med en sejr, og den er fuldt fortjent. Efter det første kvarter får vi styr på det, og vi skulle bare have lukket kampen noget tidligere. Det er nogle flotte mål, og defensivt står vi rigtig rigtig godt.