Forrygende hattrick af Mikkel Nøhr mod Skive

6. september 2019 - Hvidovre Fodbold

Efter endnu en god kamp i sidste weekend, med endnu et nederlag til følge, var det nu tid til at prøve kræfter med et af de meget fysiske hold i ligaen, nemlig Skive. Og indrømmet, det startede ikke godt ud. Efter et par store Skive-chancer, hvor HIF virkelig var på hælene, lykkedes det så Skive, i det 26. minut, at bringe sig foran. Emil Vatani glider i en nærkamp på kanten af feltet, med Skives Sebastian Denius, og han bringer sig alene med Alexander Horsebøg, dog fra en spids vinkel. Han sparker helt på tværs, og med modsatte stolpes hjælp, udplacerer han Horsebøg. 3 minutter senere får HIF sin første store chance, da Mikkel Nøhr sparker et frispark 5 meter uden for Skives felt. Han sparker flot over muren, men en Skive-forsvarer får kastet sig frem, og med en rigtig lang fod, får han sendt bolden til hjørnespark. I det 31. minut modtager Christopher Østberg bolden lige uden for feltet, og han får presset sig gennem, og med en forsvarer hængende i ryggen, får han alligevel banket bolden ind ved modsatte stolpe. 1-1 og balance i regnskabet. HIF har et par større muligheder i det sidste kvarter, men der kommer ikke yderligere scoringer.

En stille start på anden halvleg. Et par enkelt løse chancer, der ikke fører til noget. I det 63. minut får HIF så en kæmpe-chance, efter et godt lagt hjørne, der sendes bagud i feltet, hvor Nicklas Schmidt modtager og sender et projektil afsted, som desværre tager overliggeren og ryger til målspark. Og to minutter senere, tager Mikkel Nøhr fat. Efter et fremragende angreb hvor HIF er 3 mod 2, lægges bolden ud i venstresiden af feltet, og her står netop Mikkel Nøhr, der "fedter" lidt rundt, og pludselig hugger han til, og sender bolden ind ved fjerneste stolpe. 2-1. Scoring ser ud til at lulle HIF lidt i søvn, og Skive får et par muligheder. I det 84. minut spilles bolden ind i HIF-feltet fra venstrer, og her står Jeppe Mogensen, og han sparker fladt bolden i nettet. Noget af en spand koldt vand. Men HIF giver dog ikke op. I det 88. minut, sender hjemmebane-debutanten Marcus Lindberg bolden ind i feltet mod bagerste stolpe, og her står Mikkel Nøhr, og med et følt hovedstød, sender han bolden ind i trekanten, og HIF er igen foran 3-2. Skive forsøger at presse på, og 3 minutter inde i overtiden, er de lige ved at udligne, men heldigvis går afslutningen forbi mål. Minuttet senere forsøger Skive at bryde og komme frem, men her står Mikkel Nøhr så pludseligt fri, og usvigeligt sikkert, sender han bolden ind under Skives målmand, til slutresultatet 4-2.

Cheftræner Per Frandsen: Nu har jeg så mange gange sagt, at vi har spillet godt, men alligevel tabt. Denne gang spiller vi vores dårligste kamp i år, og scorer 4 mål. Det var et flot hattrick af Mikkel Nøhr. Desværre er det også en dag, hvor vi får mange skader, så vi må se, hvordan vi får dem i orden igen.