Fin sejr i Greve

1. maj 2017 - Hvidovre Fodbold

Efter lidt svingende resultater i de seneste kampe var det ved at være sidste udkald hvis Hvidovre fortsat skal have en teoretisk chance for oprykning i denne sæson.

Kampen skulle vise sig at blive en dyst hvor Hvidovre dog også sad på det meste langt hen ad vejen. I 9. minut kom det første forsøg mod Greves mål af Frederik Emil Andersen. En forbier der dog fik Greve noget op i gear og havde en fin chance i Hvidovres ende i det 13. minut. Greve pressede en del derfra og kom fint med i kampen. Frem og tilbage er som bekendt lige langt, men i det 20. minut kom forløsningen for Hvidovre. Aleksandar Lazarevic gjorde det flot til 0-1 efter et sublimt opspil.

Et par minutter efter faldt der desværre et guld kort til Hvidovres Daniel Thorup. I det 24. minut kom en ny kæmpe chance til Louka Andreassen som burde have øget Hvidovres føring. Sådan skulle det dog ikke gå for allerede i det 25. minut fik Greve skudt i bold i Hvidovrekassen af Fillip Knudsen til 1-1. Så fortsatte det ellers med at gå stærkt. I det 28. minut kom Magnus Fredslund med et flot indlæg til Lasse Brandt Hansen som på hovedet resolut gjorde det til 1-2. 2 minutter efter huggede Christopher Østberg bolden lige på stolpen i Greve målet.

I det 41. minut foretog Greve så den første udskiftning. I minuttet efter havde Greve så en god chance, men Kasper Vilfort kom godt ud af målet og reddede. Et offensivt pres fra Greve var sat ind og i minuttet efter var der igen skud på Hvidovre kassen. Bolden fløj dog over målet. Halvlegen sluttede af med et gult kort til Frederik Emil Andersen i det 45. minut. som 1.

2. halvleg fortsatte som 1. halvleg sluttede. I det 46. minut havde Greve en farlig friløber som Magnus Fredslund på flot vis fik pareret væk i sidste sekund. I det 49. minut kom Louka Andreassen godt fra kanten og var tæt på at bringe Hvidovre yderligere i front.

I det 58. minut fik Greve et gult kort for at obstruere en friløber sendt af sted fra Louka Andreassen til Alexander Lazarevic.

Hvidovre foretog så en udskiftning i det 60. minut hvor Lasse Brandt Hansen blev udskiftet med Casper Löween Jensen Efter lidt boldrul foretog Greve så endnu en udskiftning i 69 minut og det samme gjorde Hvidovre i det 71. minut. Frederik Emil Andersen ud og ind kom Rasmus Johansson. Indskiftningen af Casper Löween Jensen skulle vise sig at blive frugtbar og i det 80. minut bragede han bolden i Greve kassen til 1-3.

Greve indkasserede herefter en advarsel i det 85. minut for at nedlægge Nicolai Johannesen. I samme minut blev Aleksandar Lazarevic udskiftet med Martin Nielsen - som det var dejligt at se igen efter sin ulykke tidligere på året.