Fin indsats i træningskampen mod Brøndby

15. februar 2022 - Hvidovre Fodbold

Kampen starter livligt, og allerede efter to minutter har Marcus Lindberg et udmærket gennembrud, men hans indlæg bliver sendt til hjørnespark. Han lægger selv godt ind i feltet, men desværre får ingen fulgt op, så bolden løber ud. Et lidt løst HIF-forsvar giver Brøndby muligheden for afslutning, og HIF må give hjørne. Her kommer Brøndby så til afslutning, men der sparkes langt over. Så kommer 10 minutters stilstand, hvor Brøndby dog er mest på bolden. Christoffer Boateng sender en dyb pasning fra til Tobias Thomsen, men desværre løber bolden ud over baglinjen. Tobias Thomsen forsøger igen i det 17. minut med et fremragende langskud, der dog går snært forbi den ene opstander. Brøndby får en mulighed i det 19. minut efter et frispark, men der heades over mål. Efter et mindre Brøndbypres, kommer de i det 26. minut frem til afslutning, der bliver rettet af af Daniel Stenderup til hjørne. Dette sendes i feltet, hvor der afsluttes, men Filip Djukic hiver en glimrende redning. Blot to minutter senere er HIF så i angreb. Bolden ender, lige uden for feltet, hos Tobias Thomsen. der løfter en sukkerball ind over to fremadstormende forsvarere, til Christoffer Boateng, der resolut hamrer en firsttimer afsted, der går ind over Brøndbys målmand, og i nettet, til en føring til HIF. Ti minutter senere får Brøndby så endelig åbnet rigtigt for HIFs ellers kompakte forsvar, og helt fri i feltet, kan Mathias Kvistgaard sende udligningen i nettet, uden chance for Filip Djukic. Det bliver til en sidste mulighed i halvlegen til HIF, da Marc Nielsen og Marcus Lindberg overlapper i et raid på venstresiden, hvor Marc får spillet Lindberg ind i feltet. Han afslutter, men Brøndby-forsvaret afværger til hjørnespark. En fin første halvleg, hvor Brøndby har bolden meget, men HIF-forsvaret står godt, og får afværget det meste, vel bortset lige fra ved Brøndbys scoring.

Anden halvleg er blot 10 minutter gammel, da HIF får et frispark i venstresiden, lige uden for feltet. Bolden sendes skråt tilbage til Marc Nielsen, som sætter en hård inderside på, og bolden stryger ind, uden for målmandens rækkevidde. Det meste af spillet foregår nu på midten, med Brøndby med meget boldomgang. Men som i første halvleg, så har forsvaret styr på det hele. Brøndby får et hjørnespark i det 37. minut, som HIF afviser, og får igangsat en hurtig kontra. Rasmus Louie trækker hurtigt op mod feltet, men han væltes. Magnus Fredslund er dog kommet til, og overtager og kommer ind i feltet og får afsluttet, men desværre lige på målmanden. Mere sker der ikke, og så kan HIF trække sig ud af opgøret med en fin sejr over superliga-mandskabet.

Cheftræner, Per Frandsen: Vi møder et rigtigt godt Brøndby-hold. Det er vores første kamp på græs, så vi har lidt problemer med bolden, men vi kommer fint efter det. Det var en rigtig god træningskamp.