Filip Djukic før årets sidste kamp: Vi skal ramme max alle sammen, så kan vi drille alle hold.

1. december 2023 - Karsten Madsen

Keeper Filip Djukic ser frem mod årets sidste kamp, og landsholdskeeper synes, at holdet er et rigtig godt sted inden naboopgøret mod Brøndby.

-Jeg synes, at vi står et sted, hvor vi har fået bekræftet, at hvis vi gør tingene på 100% den måde, vi gjorde sidste år, så venter der mange point på os. Det har vi set i de sidste 2 kampe. Det er første gang, vi får point i to kampe i streg, så lad os se, hvad den tredje fører til.

Det omvendte opgør på Pro Ventilation Arena endte med et 3-0 nederlag, hvor gæsterne var klart bedst. Djukic synes, at holdet har lært meget af nederlaget, som de også kan tage med til søndagens kamp.

-Brøndby er et hold med mange dygtige spillere på øverste hylde her i Danmark, og det skal man være opmærksom på i forhold til, hvor meget tid og plads vi giver sådanne typer spillere. Udover det har vi lært, at hvis det ikke er en toppræstation, vi leverer mod sådan et hold, er der ikke noget at komme efter, så vi skal ramme max alle sammen, så kan vi drille alle hold.

Djukic fortæller, at han og resten af holdet har været svært begejstrede for den store opbakning, de har fået igennem hele sæsonen, selvom resultaterne ikke altid har været med dem.

-Det har været outstanding. Jeg ville ønske, vi havde skrabet mange flere point sammen på hjemmebane, som vi kunne give tilbage til dem. Jeg håber på flere oplevelser af den slags, vi havde med dem efter OB-kampen. Det er det, vi spiller for, lyder det fra Filip Djukic. 

Har du ikke allerede billet til kampen, kan du tilmelde dig busturen, hvor du får transport og billet til kampen for 200 kr. her