Fantastisk sejr på Kæmpernes Arena

5. maj 2019 - Hvidovre Fodbold

Der var, endnu en gang, dømt top mod bund i dagens opgør mellem Hvidovre og Næstved, og en svær opgave for Hvidovre-mandskabet. Næstved fik da også lagt pres i starten, og i det 18. minut, kunne HIF være kommet bagud, da der står to mand fri ved bageste stolpe på et indlæg. Der spilles på tværs, men her kommer Filip Djukic godt ned, og får pareret. Næstved holder presset, men det løber ud i sandet, og Djukic kan til sidst samle op. HIF var ellers ved at komme bedre med, efter et Næstved-pres i starten. Men fire minutter senere, får HIF en kæmpe foræring, da Næstveds højre-back vil lægge tilbage til målmanden, men kommunikationen ryger, og bolden bliver lagt lidt mere ind mod midten end bagud, og her dukker Kim Aabech op, og opsnapper bolden, tager et par træk mod målmanden, og sparker fladt uden om, da denne stormer frem. 1-0. Målet giver blod på tanden, og Næstved virker rystede. Det kunne være blevet 2-0 i det 43. minut, da Aabech, med en Næstved-forsvarer hængende, får spillet på tværs i feltet til Nicolaj Agger, som dog skal have bolden over til venstre fod, og derfor får sparket ved siden af. Næstved får muligheden på et frispark minuttet efter, men Djukic kommer godt ned til stolpefoden og får reddet. Men stillingen holder til pausen, efter glimrende Hvidovre-spil gennem langt det meste af halvlegen.

2. halvleg er blot tre minutter gammel, da Stefan Nygaard får presset en Næstved-forsvarer midt på Næstveds banehalvdel, og han trækker op i feltet. Desværre venter han for længe på at Lasse Brand skal komme med frem inde foran mål, og så kommer forsvaret på plads, og får afværget afleveringen. Næstved begynder at presse, og HIF begynder at lukrere på kontraspillet, hvilket der også kommer en del ud af. Der kommer et par større chancer, som dog bliver dømt offside. Og i det 79. minut får Næstved udlignet. En høj bold i feltet, går til modsatte stolpe, hvor Ibrahim Laar får sat hovedet på, og en sprællende Djukic kan kun snitte bolden med hånden. Scoringen så dog ud til at tænde den sidste gnist i Hvidovre-mandskabet, og i det 86. minut, får Stefan Nygaard endelig kronet sine anstrengelser, da han scorer til 2-1 efter et hjørnespark. Næstved går nu langt frem, og blot to minutter senere, bliver Kim Aabech sendt afsted med en flot tværpasning, hvorefter han trækker op i feltet, og helt alene med målmanden, sender han bolden mellem benene på ham, og 3-1 er en realitet. Et virkeligt klasse kontra-mål. Efter 4 minutters overtid, fløjter dommeren endelig af, til en fortjent sejr til HIF. Virkelig en fin kamp af hele holdet - defensivt hvor det, i store træk, lykkes at holde Næstved væk - og offensivt, hvor presset lykkes.

Cheftræner, Per Frandsen: Kæmpe ros til drengene. Det var dog lidt hårdt, og vi skulle have været på 2-0, vi har i hvert fald chancerne til det. Vi får dog en spand koldt vand, da Næstved får udlignet, men vi fighter os tilbage igen. Vi har banket på længe, med masser af afslutninger, og endelig i dag, lykkes det os også at åbne døren. Vi nyder sejren nu, men er klar igen i morgen på træningsbanen, inden det går løs på onsdag i Nykøbing. Også en kæmpe-ros til Fanklubben, der virkeligt støttede os i dag, og var positivt hørbare.